Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Qlone 3D Scanner for EDU

Pokud hledáte nějakou spolehlivou, kvalitní a osvědčenou edukativní aplikaci, určitě byste neměli přehlédnout Qlone 3D Scanner for EDU. Jedná se totiž o prvotřídní nástroj, který dokonale pracuje s takzvanou rozšířený realitou a poradí si například se skenováním 3D objektů a jejich zobrazením.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Cross DJ Pro

Zakoupením aplikace Cross DJ Pro získáte parádní nástroj, který vám umožní mixovat hudbu dle vlastní libosti. Napadlo vás totiž někdy, že byste si vyzkoušeli pozici DJ a vrhli se na mixování skladeb? Přesně tohle vám umožní právě tato aplikace, přičemž za zmínku rozhodně stojí, že na vás nečekají žádné reklamy či mikrotransakce.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Mars Information Atlas

Zajímali jste se někdy o rudou planetu, jak to na ní vypadá a uvažovali jste nad jejím prozkoumáním? Jestliže jste si alespoň na jeden z těchto dotazů odpověděli ano, tak byste určitě neměli přehlédnout aplikaci Mars Information Atlas. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete Mars detailně projít a dozvědět se tak řadu cenných informací.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

HDPix – Wallpapers for You

Chystáte se vyměnit tapetu, ale stále nemůžete narazit na vhodný obrázek, který by za to konečně stál? V tomto směru by vám mohla pomoci aplikace HDPix – Wallpapers for You. Tento program vám totiž zpřístupní rozsáhlou kolekci s nejrůznějšími snímky, ze kterých si už jen stačí vybrat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Drunken Wrestlers 3D Fighter

Jak již samotný název napovídá, ve hře Drunken Wrestlers 3D Fighters se v ringu spolu utkají dva opilí zápasníci. Ve hře figurují panážci zvaní ragdoll a vaším cílem tedy logicky je, abyste dokázali porazit svého protivníka. Nejedná se ale o nic lehkého a je dost možné, že se při hraní nejednou naštvete.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Lazaretto: Horror

Pokud se považujete za fanouška hororových her, při kterých budete mít obavy z každého vašeho kroku, máme pro vás skvělý tip. Hra Lazaretto: Horror totiž nabízí parádní příběh, kdy se ocitnete v naprosto bizarním světě, kde jen těžce můžete vysvětlit různé události. Titul navíc doplňuje parádní soundtrack, který hře dodává na autenticitě.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Safety Note+

Jestliže hledáte nějaké spolehlivé řešení, s jehož pomocí byste mohli mít vaše soukromé poznámky pod perfektním zámkem, určitě byste neměli přehlédnout aplikace Safety Note+. S pomocí tohoto nástroj můžete v rychlosti vytvářet a uzamknout zmiňované poznámky, a to pomocí kódu či biometrické autentizace.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.