Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Skywall Pro – HD+ Wallpapers

Chystáte se si změnit na vašem iPhonu či iPadu tapetu, ale nedokážete si vybrat? V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Skywall Pro – HD+ Wallpapers, která nabízí kolekci s těmi nejrůznějšími obrázky ve vysokém rozlišení, které si následně můžete jako zmiňovanou tapetu nastavit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

1Touch – Speed Up Your Life

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace 1Touch – Speed Up Your Life můžete velice jednoduše a efektivně zrychlit váš každodenní život. Tento nástroj vám totiž zpřístupní efektivní widget, na který si můžete nastavit řadu nejrůznějších funkcí, jež následně aktivujete pouhým klepnutím.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Biorhythm

Jestliže se všeobecně necítíte dobře, možná by vám mohla pomoci aplikace Biorhythm. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete měřit váš každodenní biorytmus, který můžeme vyjádřit jako fyziologický cyklus fyzického, emočního a intelektuálního stavu. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

iContacts+: Group Contacts

S pomocí aplikace iContacts+: Group Contacts můžete velice snadno spravovat vaše kontakty. Tento nástroj vám umožní hromadně mazat, organizovat a zálohovat kontakty, přičemž si je navíc můžete seskupovat do příslušných složek. Za zmínku určitě stojí snadná záloha, kterou můžete v rychlosti znovu nahrát.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Gunslugs 2

Pokud se považujete za fanouška akčních her, které jsou plné chaosu, explozí, podivností a podobných, tak je tady Gunslugs 2 přímo pro vás. V tomto titulu totiž budete čelit tajuplné armádě, která chce ovládnout celou galaxii. Vaším úkolem tedy bude odrazit jejich útoky

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Titanico VR Sim

Máte doma Google Cardboard Viewer a hledáte nový způsob, kterým byste jej mohli využít? Pokud ano, určitě byste se přinejmenším měli podívat na hru Titanico VR Sim. Jedná se totiž o parádní simulaci, ve které se podíváte na legendární loď s názvem Titanic.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Space Monkey Madness

Ve hře Space Monkey Madness se podíváte do vzdáleného vesmíru. Příběh celé hry se točí kolem toho, že je planeta Země pod útokem mimozemšťanů a vaším úkolem se tedy stává, abyste této hrozbě čelili a případně ji odrazili. Zmiňovaní mimozemšťané chtějí Zem zničit pomocí meteoru. Z tohoto důvodu budete muset ničit jednotlivé menší meteory, díky čemuž útočníci nebudou mít dostatek prostředků a vy tak uspějete.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.