Zavřít reklamu

Stejně jako každý pátek vám i dnes představujeme výběr zajímavých filmových titulů, které jsou k dispozici na iTunes. Tentokrát se ovšem nebudeme zaměřovat na zlevněné tituly, ale na novější snímky. Které novinkové (ale i o trochu starší) tituly byste si neměli tento víkend nechat ujít?

A Hidden Life

Filmy Terrence Malicka jsou velmi specifické. Pokud i vy patříte mezi příznivce jeho tvorby, můžete si tento víkend pustit snímek A Hidden Life. Protagonistou snímku je Franz Jägerstätter (August Diehl), který se svou rodinou žije v době druhé světové války v malé rakouské vesničce uprostřed hor, na hony vzdálený všem válečným hrůzám. Život se mu ale od základu změní ve chvíli, kdy odmítne nastoupit do armády a musí čelit následkům.

  • 79,- vypůjčení, 329,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

 

Film A Hidden Life pořídíte zde.

Bitva u Midway

Snímek z režisérské dílny Rolanda Emmericha vypráví příběh příslušníků amerického letectva a námořnictva v průběhu bitvy o Midway. Ve filmu hrají Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Luke Kleintank a další, a divák má možnost sledovat okolnosti a detaily zmíněného válečného konfliktu i samotné bitvy, která hrála významnou roli na pacifickém bojišti v době druhé světové války.

  • 79,- vypůjčení, 329,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Bitva u Midway pořídíte zde.

Joker

Strhující snímek Joker přibližuje zajímavým způsobem divákům životní příběh ikonického záporáka Jokera. Co z Arthura Flecka (Joaquin Phoenix) udělalo to, čím se nakonec stal? Nechte se strhnout příběhem Jokera, který vás nenechá chvíli vydechnout, a ve kterém není nouze nejen o akční scény, ale i o podněty k zamyšlení.

  • 79,- vypůjčení, 329,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Joker pořídíte zde.

Parazit

Černá komedie Parazit režiséra Bong Joon-hoa není úplně žhavou novinkou, pokud jste ho ale dosud neviděli, možná byste mu tento víkend mohli dát šanci. Jedná se o velmi působivý příběh chudé, ale prohnané čtyřčlenné rodiny, která se důmyslně rozhodne doslova parazitovat na bohaté domácnosti byznysmena, pro kterého jeden z jejích členů pracuje. Jaké situace může přinést střet tak rozdílných světů? A co vše se může pokazit?

  • 79,- vypůjčení, 199,- zakoupení
  • Korejština, české titulky

Film Parazit pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.