Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto se rozbíhá na plné obrátky, což znamená pro mnohé z nás jediné – ostrý start letních aktivit. Abyste o nich měli co možná nejlepší přehled, rozhodně není od věci své zápěstí vybavit chytrými hodinkami Apple Watch. Ty totiž dokáží vaší aktivitu perfektně monitorovat a co víc – motivovat vás k jejímu zvýšení, díky čemuž můžete skvěle formovat svou postavu. 

Hlavní motivací pro aktivní životní styl s Apple Watch jsou digitální odznáčky, kterými vás hodinky odměňují za překonání určité aktivity. Ta je měřena jednak číselně, ale také pomocí kroužků aktivity, které je třeba pro jejich splnění zcela uzavřít. Pokud by vás pak nebavilo zápolení proto sobě samému, lze soupeřit s vašimi přáteli, kteří vlastní Apple Watch. Zkrátka a dobře, zábavy vám hodinky poskytnou mnoho – to vše navíc v líbivém kabátku 

V současnosti jsou na trhu oficiálně dostupné dva modely Apple Watch – konkrétně Series 3 a Series 5. Novější můžete na iStores.sk zakoupit už od 449 euro s tím, že k nim dostanete příjemné dárečky. Druhou možností jsou pak splátky od 30 euro měsíčně. Co se týče staršího modelu, ten si můžete odnést už od 229 euro či na splátky od 15 euro měsíčně. Ani v jednom případě se tedy rozhodně nejedná o částku, která by vás jakkoliv zruinovala. Ba právě naopak, její investice dokáže posunou vaší aktivitu, ale i pracovní produktivitu na novou úroveň. A co víc – pokud vlastníte starší Apple Watch, můžete je v iStorech použít jakožto protihodnotu k novým hodinkám a díky tomu výrazně ušetřit. 

Dnes nejčtenější

.