Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Our Galaxy

Aplikace Our Galaxy cílí především na fanoušky astronomie a její příznivce. Tato utilita vám totiž pomůže s 3D vizualizací známého vesmíru, kdy vám dokáže zobrazit galaxie, hvězdy a řadu dalších objektů. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Truberbrook

Velice populární hra Truberbrook je opět v akci. V tomto titulu se vžijete do role amerického vědce jménem Hans Tannhauser, který se vydal na dovolenou do Evropy. Příběh hry se odehrává v alternativním vesmíru, kde narazíte na řadu tajuplných událostí. Z důvodu probíhající studené války se dokonce ocitnete v situaci, kdy osud celého světa bude záviset na vašich rozhodnutích.

  • Původní cena: 679 Kč (399 Kč)

Noizio — Calm, Meditate, Sleep

Pokud většinu práce vykonáváte na vašem Macu a máte častokrát problémy se soustředěním, tak by vás mohla zaujmout aplikace Noizio – Calm, Meditate, Sleep. Tento nástroj totiž nabízí více než 40 skvělých zvuků, které vám pomohou s uklidněním a podpoří vaše soustředění spolu s produktivitou.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Grim Fandango Remastered

Ve hře Grim Fandango Remastered narazíte na skutečně zajímavý a pozoruhodný příběh. Ocitnete se totiž v kůži postavy jménem Manny Calavera, který je cestovním agentem pro Ministerstvo smrti. Náplní vaší práce je prodávat luxusní balíčky zesnulým duším, jež se nachází na své čtyřleté cestě za věčným odpočinkem. V určitém momentu ale narazíte na problém a pokusíte se z této situace dostat. Zvládnete to?

  • Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

Clipboards

Pravděpodobně drtivá většina z nás čas od času použije klávesovou zkratku ⌘+C a ⌘+V. Stalo se vám ale už někdy, že jste se potřebovali dostat k určitému záznamu, který jste si před chvílí zkopírovali do schránky? Přesně tohle vám umožní aplikace Clipboards, která vede přesnou historií o všech zkopírovaných záznamech a umožní vám se mezi nimi vracet.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Hard G

V dnešní době se obrovské popularitě těší animované obrázky ve formátu GIF, s jejíchž pomocí dokážete popsat ty nejrůznější reakce. Zakoupením aplikace Hard G získáte parádní nástroj pro hledání zmiňovaných GIFů. Aplikaci můžete ovládat přímo z horního menu baru, kde si GIF vyberete a následně jej můžete sdílet. Hard G pro vyhledávání animovaných obrázků využívá portál Giphy.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

SUPERHOT

Jestliže se považujete za fanouška akčních stříleček z pohledu první osoby, tak by vás mohla zaujmout skvělá hra SUPERHOT. V této hře si totiž tak trošičku pohrajete s časem, jež plyne pouze v momentě, kdy se pohybujete vy sami. Sami se totiž ocitnete v momentech, ve kterých budete muset čelit obrovské přesile, častokrát nebudete mít ani náboje a svou superschopnost budete muset využít ve svůj prospěch.

  • Původní cena: 22,99 € (9,19 €)

Dnes nejčtenější

.