Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezdrátová sluchátka Jabra patří mezi nejoblíbenější ve své kategorii a velmi oblíbeným modelem jsou Jabra Elite 65t a také jejich sportovní verze Elite Active 65t. Oba jsou v těchto dnech maximálně zlevněná a navíc k nim teď ještě jako dárek dostanete Handsfree Jabra Talk 25 v hodnotě 890 Kč.

Jabra Elite 65t se kolikrát zařadila hned po AirPods mezi nejprodávanější modely na trhu. Jedná se o zcela bezdrátová sluchátka s vyměnitelnými gelovými špunty, která nabízí kvalitní zvukovou reprodukci díky reproduktorům o velikosti 6 mm se schopností izolovat či propouštět okolní zvuky. Nechybí jim ani čtveřice mikrofonů s redukcí šumu větru pro kvalitní hovory, voděodolnost, gelové nástavce pro maximální pohodlí či gesta pro snadné ovládání. Sluchátka vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu 5 hodin a dobíjení probíhá skrze pouzdro, které zajistí výdrž dohromady 15 hodin. Jabra Elite 65t aktuálně vychází jen na 2 190 Kč (dříve 4 760 Kč).

Model Elite Active 65t je vhodný především pro aktivní sportovce. Sluchátka totiž disponují lepší voděodolností (certifikace IP56) a 2letou zárukou proti poškození v důsledku působení potu a prachu. V ostatních parametrech jsou shodná se s modelem Elite 65t. Nicméně i navzdory lepším parametrům jsou Jabra Elite Active 65t levnější, koupíte je totiž už za 1 989 Kč (dříve 4 890 Kč).

Handsfree zdarma

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli model, u Mobil Pohotovosti ke sluchátkům teď dostanete zdarma Jabra Talk 25, tedy handsfree v hodnotě 890 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.

Jabra Elite Active 65t

Dnes nejčtenější

.