Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Math Bakery First Grade

Aplikace Math Kaery First Grade cílí především na rodiče s menšími dětmi, kteří by rádi zmiňovaným dětem pomohli s výukou matematiky. Tento nástroj totiž perfektně vysvětluje základy sčítání a odčítání, vše vypráví zábavnou formou a dokáže si udržet pozornost dítěte. Aplikace je samozřejmě v angličtině, a proto vyžaduje asistenci rodiče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PlantDetect – Plant Finder

Jak již samotný název napovídá, aplikace PlantDetect – Plant Finder slouží pro rozpoznání vyfocené rostliny. Spolu s touto aplikací vám stačí rostlinu vyfotit, do aplikace nahrát a ta vám v okamžiku sdělí, o co se jedná. Nástroj dokáže detekovat více než čtvrt milionu druhů a pomůže také vám může pomoci se zaléváním a další péčí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Splits for insta & snap

Jestliže jste aktivní na sociálních médiích, především tedy na Instagramu či Snapchatu, určitě by vám na vašem iPhonu neměla chybět aplikace Splits for insta & snap. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete v rychlosti rozdělit vaše video na kratší klipy, které jsou přímo určeny pro zmiňované sítě.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Kings Hero:Turn Based Strategy

Považujete se za fanouška strategických her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohl zaujmout titul Kings Hero: Turn Based Strategy. Jedná se o tahovou strategii, ve které na vás čeká svět plný magie, řada úkolů, sběr materiálů a stavba vlastního hradu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Office Story

Jaké by to asi bylo, kdybyste založili svou vlastní softwarovou společnost? Přesně tohle si vyzkoušíte v parádním simulátoru Office Story, kde vaším cílem bude, abyste vybudovali své vlastní firemní impérium, které má několik kanceláří po celém světě. Součástí cesty za úspěchem bude dělat strategická rozhodnutí, nákup stolů, najímání lidí a jejich trénink.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Crash the Comet

Pokud pro změnu hledáte nějakou nenáročnou oddechovou hru, se kterou se budete moci zabavit při dlouhých večerech, tak by vás mohla zaujmout Crash the Comet. V tomto titulu totiž budete ovládat kometu, se kterou budete mít jediný úkol – nenarazit do stěny. Cílem hry je nasbírat co možná nejvyšší skóre.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

ProShot

Aplikaci ProShot ocení především milovníci kvalitních fotografií a videí. Nativní aplikace Fotoaparát se sice dokáže postarat o skvělé snímky, ale pokud chcete z vašeho fotomodulu získat úplné maximum, bez určitých úprav se neobejdete. Přesně to vám umožní tato aplikace. Jak funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.