Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Image Cleaner – Fix Duplicates

Pokud si do svého zařízení častokrát importujete fotografie například z vašeho iPhonu, poměrně snadno se může stát, že některé z nich se vám na disku objeví hned několikrát. S tímto problémem si dokáže poradit aplikace Image Cleaner – Fix Duplicates, která dokáže vyhledat takzvané duplikáty a odstranit je.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Video To GIF Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video To GIF Converter uživatelům dokáže pomoci při převodu videa do podoby animovaného obrázku formátu GIF. Aplikace navíc nabízí řadu dalších možností, kdy můžete například GIF zacyklit, změnit jeho rychlost a upravit velikost.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Crop & Clip Video

Chystáte se někam na letní dovolenou a plánujete si vaše letošní zážitky natáček? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli přehlédnout aplikaci Crop & Clip Video. S pomocí tohoto nástroje následně můžete zpracovat výsledné video a případně jej ořezat. Jedná se o velice jednoduchou aplikaci, která si poradí pouze se základními nutnostmi. Pro pokročilejší úpravy se pravděpodobně více vyplatí jablečný program iMovie.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Photo Effects Pro

Stažením aplikace Photo Effects Pro získáte parádní nástroj, pomocí kterého můžete velice rychle a jednoduše upravit vaše fotografie. Jak již z názvu vyplývá, tato aplikace je především o efektech. Konkrétně jich totiž nabízí více než 270 a výsledné snímky dokáže exportovat několika různých formátech.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Northgard

Považujete se za fanouška strategických her a zároveň za milovníka severské mytologie? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout titul Northgard, ve kterém povedete skupinu vikingů, kteří se rozhodli pro hledání zaslíbené země. Tu naštěstí naleznete a pojmenujete ji Northgard. Zvládnete se ale vypořádat s vybudováním vesnice a zajištěním bezpečí před divokou zvěří a tajemnými nepřáteli?

  • Původní cena: 27,99 € (13,99 €)

Dnes nejčtenější

.