Zavřít reklamu

Je víkend a my vám jako obvykle přinášíme tipy na lenošení u Netflixu, které může být nyní umocněno faktem, že nás čeká prodloužený víkend. Na této videostreamovací službě je toho k vidění opravdu dost. My jsme vám již stačili ukázat ty nejlepší dokumentyoscarové filmyakční filmy, komediefilmy, seriály (prvnídruhý díl i třetí díl), české filmy, animáky, nebo horory. Animovaných filmů či seriálů je dost i pro dospělé, a proto se na ně zaměříme v tomto článku. Pokud nemáte Netflix, nevadí. Tato služba nabízí pro nové předplatitele prvních 30 dní zdarma, což je dost dlouhá doba na náležité vyzkoušení. Pokud vám Netflix nesedne, není problém předplatné za pár týdnů zrušit.

Love, Death & Robots

Sci-fi seriál, který na Netflixu dokonce naleznete s českým dabingem. Velmi povedená směsice sci-fi příběhů, kdy jedna epizoda má maximálně 17 minut. Nechybí akce, sprostá mluva, lechtivé scény, ani černý humor. První série má 18 epizod a mnohdy se budete muset i zamyslet.

Rozčarování

Seriál Matta Groeninga ze středověku o poměrně svérázné princezně Bean, jejím elfovi Elfovi (opravdu) a démonovi Luci. Taktovka Matta Groeninga lze zde rozhodně vidět a čeká vás několik velmi vtipných scén.

Paradise PD

Nemá cenu vám prozrazovat, o čem tento animák je. Jedná se o seriál plný vulgarit, krve a černého humoru. Jsou-li vám tyto neřesti vlastní, jste na správné adrese.

Big Mouth

Každý z nás si prošel pubertou a ví, co toto životní období obnáší. Seriál Big Mouth perfektně mapuje pubertální období dvou kamarádů. Humor a vulgarity jsou samozřejmostí.

South Park

Těžko je třeba představovat tento nesmírně vulgární seriál, který si dokázal udělat legraci z každého neštěstí či politické situace. South Park je zkrátka a dobře legendou mezi animáky pro dospělé diváky.

BoJack Horseman

Velmi oblíbený seriál o koni, který utápí své problémy v drogách a chlastu. BoJack je velmi známým a oblíbeným seriálem. Na čsfd.cz platí za 112. nejlepší seriál.

Vymítač

Perfektní komediální seriál o vymítači, který má pro strach uděláno, a nebojí se žádného démona ani nestvůry. Jde o počin polských sousedů, který doporučuji sledovat v originále. Jelikož má každá epizoda přibližně 13 minut, může vám zkrátit čekání například na autobus. Skvěle se pobavíte.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.