Zavřít reklamu

Pryč už jsou ty doby, kdy jste si pro rezervování apartmánu museli zajít do cestovní agentury, která vám zprostředkovala vše potřebné. V dnešní online době je postup naprosto jednoduchý a vše zvládnete jednoduše s pomocí vašeho iPhonu. Vše, co k tomu potřebujete, je správná aplikace – v dnešním článku se na pár takových aplikací, ve kterých si můžete váš apartmán najít, a také rezervovat. Vrhněme se přímo na věc.

Booking.com

Pokud hledáte váš vysněný apartmán, tak jednou z nejlepších a nejpopulárnějších aplikací, kterou můžete zvolit, je známý Booking.com. V rámci této aplikace vám nejvíce pomohou recenze ostatních uživatelů, které v rámci Booking.com hrají obrovskou roli. Při vyhledávání si jednoduše stačí nastavit lokaci, datum a počet osob, pro který chcete apartmán rezervovat. Po stisknutí tlačítka hledat už se vám zobrazí všechny nalezené apartmány. Tyto apartmány si samozřejmě můžete filtrovat podle ceny, anebo podle jiných aspektů. Po rozkliknutí ubytování se samozřejmě můžete o místě dočíst více, nechybí ani informace o vybavenosti apartmánu a mnoho dalších informací. V rámci Booking.com můžete samozřejmě také velmi jednoduše provést rezervaci.

Airbnb

V případě, že hledáte apartmán za nižší cenu, tak se vám bude zajisté líbit Airbnb. Tato služba funguje tak, že dokáže majitelům apartmánů zprostředkovat jejich pronájem. Pokud tedy někdo vlastní obrovský apartmán, který přes léto nevyužije, tak jej může přes Airbnb jednoduše pronajímat a získat tak peníze. Používání Airbnb je velmi jednoduché – stačí si na úvodní obrazovce zvolit, co hledáte, popřípadě lokalitu, ve které se chcete ubytovat. Po rozkliknutí určitého ubytování se vám zobrazí veškeré informace, které potřebujete vědět, společně s recenzemi od uživatelů. V rámci Airbnb lze poté velmi jednoduše provést rezervaci, kdy se podíváte do kalendáře na volný termín, vyberete dny, kdy se chcete ubytovat, a je hotovo. Osobně mám s Airbnb bohaté zkušenosti a mohu totu službu pro hledání a rezervaci apartmánů jen a jen doporučit.

Agoda

Pokud se chystáte do Asie, tak je pro vás aplikace Agoda jednou z aplikací, bez které se neobejdete. V rámci aplikace Agoda totiž najdete nespočet různých ubytování, a to především v Asii. Po spuštění aplikace stačí, abyste zadali destinaci společně s termínem, a poté už si jen vybíráte. K dispozici jsou všemožná ubytování – od těch levných, až po ty velmi drahé. Kromě toho najdete samozřejmě u jednotlivých ubytování recenze. Samozřejmostí je možnost přímé rezervace a platby, nutno navíc podotknout, že za každou provedenou a zaplacenou rezervaci získáváte v aplikaci Agoda věrnostní body, díky kterým lze poté ušetřit na dalších nákupech. Veškeré záznamy si samozřejmě můžete různé řadit, abyste si našli ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Použití aplikace Agoda je velmi jednoduché, nejedná se o nic složitého.

Dnes nejčtenější

.