Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Snad každý kdo měl 3D tvrzené sklo na iPhone ví, že nejnáchylnější část na poškození, která trpí při používání, je jednoznačně okraj. Zaoblené kraje jsou většinou zúžené a 3D tvrzené sklo zde dostává opravdu zabrat. Poškozeným hranám ovšem odzvonilo, díky novému 3D tvrzenému sklu na iPhone se silikonovými hranami. Jak takové sklo vypadá?

ZPRACOVÁNÍ 3D TVRZENÉHO SKLA NA IPHONE PREMIUM SE SILIKONOVÝMI HRANAMI

Stejně jako předchozí varianta, nové 3D tvrzené sklo na iPhone PREMIUM se silikonovými hranami pokrývá kompletně celý povrch displeje. Černý rámeček po stranách tvrzeného skla nezasahuje do zobrazovací části displeje. Neodchází tak k zakrytí zobrazovací a ovládací plochy. Zachována je také plná funkčnost proximity senzoru, přední kamery, ale i Face ID. V místech notche (výřezu) je 3D tvrzené sklo podlepené, takže nedochází k zanášení senzorů a kamery prachem.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM

Prémiové 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami je dokonale průhledné, takže nedochází ke zhoršení pozorovacích úhlů, ani k redukci kvality barevného zobrazení. Na povrchu se nachází speciální oleophobická vrstva, snižující stopy mastnoty a nečistot na displeji. Po nalepení se nemusíte obávat ani zhoršení citlivost displeje. I nadále bude jeho ovládání hladké a plynulé. Při tloušťce pouhých 0,3 milimetru dosahuje tvrdosti 9H. Velkou výhodou je kompatibilita téměř se všemi ochrannými kryty. Pokud používáte originální kryty (silikonové či kožené) od společnosti Apple, 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami vám na ně bude skvěle navazovat.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM

VYZTUŽENÍ HRAN 3D TVRZENÉHO SKLA SILIKONOVÝM RÁMEČKEM

Za jednoznačně největší výhodu musíme považovat silikonový rámeček po stranách 3D tvrzeného skla. Silikonový rámeček perfektně vyztuží hrany a zabraňuje tak snadnému poškození okrajů, jako je tomu u většiny celoskleněných 3D tvrzených skel. Silikonové zpracování mírně vystupuje nad úroveň displeje. Je měkké, takže je příjemné do ruky.

SNADNÉ NALEPENÍ NA DISPLEJ IPHONU

Velice snadná je i aplikace. Stačí postupovat podle návodu, který se nachází na zadní straně krabičky. Součástí balení jsou i čistící hadříky, kterými je dobré důkladně displej před nalepením 3D tvrzeného skla očistit. Nebudete-li si na nalepení věřit, můžete si nechat sklo nalepit zdarma přímo na kamenné prodejně obchodu Tvrzenýsklo.cz.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM

VIDEO: JAK VYPADÁ SKLO PO NALEPENÍ NA DISPLEJ IPHONU

Stále si nedokážete představit, jako 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami vypadá? Podívejte se na přiložené video pod tímto odstavcem, ve kterém je podrobně popsáno a znázorněno, jak snadné je jeho nalepení, nebo jak vypadá po aplikaci na displej.

SLEVA PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM

Pokud chcete displej svého iPhonu ochránit opravdu něčím pořádným, prémiové 3D tvrzené sklo se silikonovými hranami je opravdu tím pravým. Navíc je připravený speciální slevový kód pro čtenáře magazínu Letem Světem Apple, díky kterému získáte 20% slevu. Slevový kód: LSA je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

3D Tvrzené sklo na iPhone X,XS,11Pro se silikonovými hranami PREMIUM

Dnes nejčtenější

.