Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Power Password Manager

Aplikace Power Password Manager slouží jako univerzální správce vašich hesel. V rámci této aplikace si totiž můžete značit všechna vaše hesla, která budou následně uložena pomocí šifrování AES-256. Obrovskou výhodou je, že si aplikace rozumí s biometrickou autentizací, dokáže automaticky vyplňovat zmiňovaná hesla a umí je synchronizovat skrze vaše úložiště iCloud.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

HERO One-handed Keyboard

Nepřijde vám psaní na nativní klávesnici dostatečně efektivní, a proto hledáte nějaké alternativní řešení, které by vás dokázalo posunout vpřed? V takovém případě by vás mohla zaujmout aplikace HERO One-handed Keyboard, která kompletně mění dosavadní postupy. Jak tato klávesnice vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Gladiabots

Jestliže se považujete za fanouška robotů a rádi byste je viděli bojovat na život a na smrt, určitě byste neměli přehlédnout hru Gladiabots. V tomto titulu vaším úkolem bude, abyste navrhli své vlastní roboty, vytvořili pro ně umělou inteligenci a vpustili je do arény.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Flight Unlimited X

Pokud se zajímáte o letadla, chtěli byste být pilotem, nebo máte zkrátka zájem o simulátor, který vám dovolí se proletět po obleze, zbystřete. V akci se totiž objevila skvělá hra Flight Unlimited X, která je dnes k dostání zcela zdarma. V tomto simulátoru, jež se na první pohled pyšní úchvatnou grafikou, usednete do kokpitu letadla a vydáte se na ty nejrůznější mise. Čeká na vás například záchrana vězňů z legendární věznice Alcatraz, špionáž nad švýcarskými Alpami a řada dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Last Roman Village

Co takhle se přesunout zpět v čase do dob Římského Impéria? Přesně tento zážitek vám nabídne hra The Last Roman Village. V tomto titulu je bohužel sláva impéria již minulostí. Nezbylo vůbec nic. Až na poslední římskou vesnici, která neustále vzdoruje svým nepřátelům. Vaším úkolem bude odrážet zmiňované útoky a vylepšovat vaše možnosti, přičemž si budete muset pečlivě rozmyslet, do čeho investujete vaše zlaťáky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

V dnešní době před sebou máme řadu důležitých pracovních úkolů, se kterými se potřebujeme vypořádat. S maximalizací produktivity vám dokáže velmi parádně pomoci aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, s jejíž pomocí se budete soustředit v určitých intervalech, kdy samozřejmě nebylo opomenuto na pravidelné přestávky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Živé tapety dokáží být častokrát velice uklidňující a mohou nás parádně uklidnit. Stažením aplikace PhotoX Pro Top Live Wallpapers získáte přístup k obrovské kolekci různých obrázků a živých snímků, které si můžete nastavit na tapetu. Konkrétně se jedná o více než půl milionu fotografií ve vysoké kvalitě.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.