Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Tappy – Taptic Fidgeter

Hledáte nějaký skutečně kvalitní a osvědčený způsob, který vás v určitých situacích dokáže zbavit stresu? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Tappy – Taptic Fidgeter. Tento titul bychom mohli přirovnat k bublinkové fólii. Vaším cílem totiž je, abyste jednoduše klepali po bublinkách, kdy se dočkáte haptické odezvy, přičemž vám Tappy navíc bude počítat celkový počet klepnutí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Penny Stocks Pro – screener

Jak již samotný název napovídá, aplikace Penny Stocks Pro – screener slouží pro sledování vývoje cen cenných papírů na akciovém trhu. Výhodou navíc je, že aplikace používá takzvaná živá data, díky čemuž vždy uvidíte aktuální a přesnou hodnotu.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

Klipped

Pokud hledáte nějaký velice jednoduchý textový editor, rozhodně byste neměli přehlédnout aplikaci Klipped. Tento nástroj vás na první pohled nadchne svým minimalistickým designem. Aplikace jako taková nenabízí moc funkcí, ale je plně funkční a dokáže vám posloužit při zápisu běžných poznámek.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Videdit – Handy Video Editor

Jestliže hledáte nějakou spolehlivou aplikaci, která vám pomůže s úpravou, editací a exportem videa, možná by vás mohla zaujmout Videdit – Handy Video Editor. Tento nástroj nabízí bohatou nabídku možností a samozřejmě se také pyšní těmi nejrůznějšími efekty, které rozhodně mohou přijít.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MathxCreature:Math Puzzle Game

Aplikace MathxCreature:Math Puzzle Game je určena především pro rodiče s menšími dětmi. Tento nástroj totiž dokáže učit matematiku zábavnou formou, díky čemuž si dokáže udržet pozornost dětí. Pomocí aplikace se tak děti dokáží naučit základy matematiky, kde řadíme sčítání, odčítání, násobení a dělení.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Drift’n’Drive

Považujete se za fanouška závodních her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná byste se mohli zajímat o hru Drift’n’Drive. V této hře z horního pohledu se totiž usadíte do vozidla a vydáte se pokořit ty nejrůznější výzvy, které na vás ve hře čekají.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Siege of Dragonspear

Jako poslední titul si zde dnes uvedeme nádhernou RPG hru Siege of Dragonspear. V této hře se ocitnete v dávno zapomenutých zemích, kde změříte síly s řadou nejrůznějších nepřátel. Těšit se tak můžete na vynikající příběh, rozsáhlé možnosti a skvělou grafiku.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.