Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud byste ho chtěli strávit sledováním nějakého zajímavého filmu, nenechte si ujít nejnovější víkendovou nabídku. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Assassination Nation / Mladí zabijáci

Lily – stejně jako drtivá většina jejích vrstevníků – tráví většinu svého času se svým smartphonem, na internetu a na sociálních sítích. Zdánlivě poklidný virtuální život Lili i ostatních obyvatelů malé městečka jednoho dne naruší neznámý hacker, který začne vypouštět do světa věci, které měly zůstat utajeny. V městečku propuká panika a Lily se začíná bát o svůj vlastní život – stává se totiž hlavní podezřelou.

  • 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mladí zabijáci pořídíte zde.

Legenda o sovích strážcích

V animovaném debutu Zacka Snydera na motivy knihy Kathryn Lasky se setkáváme s mladým sovím chlapcem Sorenem. Sorena okouzlí legendy o strážcích strážcích Ga’Hoolu – mýtické skupině okřídlených bojovníků, kteří bojovali za záchranu všech druhů sov.  Soren sní o tom, že se jednou připojí ke svým obdivovaným hrdinům, vše se ale změní po zásahu jeho žárlivého bratra Kludda. Oba bratři se ocitají v zajetí a Soren se nyní musí ukázat jako hrdina.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Legenda o sovích strážcích pořídíte zde.

District 9

Po dlouhém čase nejistoty a pochyb se lidstvo konečně dočkalo jednoznačného důkazu o existenci mimozemských civilizací. V Johannesburgu přistáli mírumilovní mimozemští uprchlíci, které tamní vláda uvěznila v oblasti zvané District 9. Zde na ně dohlíží organizace MNU, která má ale v plánu těžit z jejich zbraní s mimozemskou DNA. Když se jeden z agentů dostává do kontaktu s neznámou látkou a začíná se mu měnit DNA, stává se nejhledanějším mužem planety.

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film District 9 pořídíte zde.

The Great Wall / Velká čínská zeď

Velká čínská zeď je impozantní stavbou, se kterou se pojí spousta mýtů. Jeden z nich se stal také tématem snímku The Great Wall s Mattem Damonem. Ten ve filmu ztvárňuje ostříleného žoldáka Williama Garina, který přichází na Dálný východ za tajemstvím střelného prachu. Garin se ocitá v zajetí tajného seskupení s názvem Bezejmenný řád, které má strážit dlouhou zeď. Vše se ale zvrtne, když na zeď zaútočí armáda monster…

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Velká čínská zeď pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.