Zavřít reklamu

Další měsíc je téměř za námi a na streamovací službě HBO GO se opět objevila další várka filmových novinek. Máte náladu na komediální drama, akční sci-fi nebo kriminální trhiller? Možná si vyberete z naší dnešní nabídky.

Blíženec

Snímek Blíženec vypráví příběh elitního nájemného zabijáka Henryho Brogana (Will Smith), který vždy na sto procent odvede veškerou zadanou práci. Při poslední zakázce se ale k Henrymu dostanou informace, které rozhodně neměl slyšet. Henrymu začíná jít o život, a na horizontu se rýsuje boj s velmi zvláštním nepřítelem.

Černá a modrá

V akčním thrilleru Černá a modrá uvidíme Naomie Harris v roli začínající policistky. Ta na svou služební kameru nechtěně a neplánovaně natočí vraždu drogového dealera. Když zjistí, kdo má vraždu na svědomí, musí se spojit s jedním z členů své komunity, zatímco se vydává na útěk před zločinci i vlastními kolegy.

Kde se touláš, Bernadetto

Komedie s názvem Kde se touláš, Bernadetto je natočená na motivy úspěšného bestselleru o milující matce, která po dlouhých letech věnovaných rodině zničehonic zmizí zdánlivě beze stopy. Její manžel i patnáctiletá dcera Bee rozjíždějí pátrání, při kterém odhalují řadu zajímavých skutečností z její minulosti.

The Gambler

Ve filmu The Gambler hraje Mark Wahlberg Jima Bennetta. Jim žije dvojím životem – ve dne je vysokoškolským profesorem literatury, v noci gamblerem, který tráví celé hodiny v kasinech. Jednoho dne si Jim vypůjčí peníze od gangstera. Nejprve si myslí, že má vše pod kontrolou, postupně ale začne čím dál více zabředávat do bahna nelegálního podsvětí.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.