Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Best Currency & Unit Converter

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace Best Currency & Unit Converter získáte parádní nástroj, který slouží jako převodník. Aplikace si konkrétně poradí s převodem mezi metrickým a imperiálním systémem a rozumí si s více než 150 světovými měnami.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Studio Music Player DX

Používáte často sluchátka a posloucháte s nimi muziku? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Studio Music Player DX. Ta totiž dokáže pomocí sofistikovaných algoritmů udělat z obyčejných EarPods jeden z nejlepších modelů vůbec, a to tím, že značně navýší kvalitu zvuku.

  • Původní cena: ()

Sketch 3D:Easy 3D Modelling

Jestliže se zajímáte o svět 3D modelování, nebo byste do něj naopak rádi vkročili, určitě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci Sketch 3D:Easy 3D Modelling. Tento velice jednoduchý, ale přesto spolehlivý nástroj vám umožní vytvářet své vlastní modely, které dokonce následně můžete vytisknout pomocí 3D tiskárny.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete velice rychle a jednoduše proměnit váš iPhone či iPad v síťové úložitě. Tento nástroj vám totiž umožní se například k iPhonu připojit z Macu a obráceně. Díky tomu si můžete prohlédnout fotografie či videa, které máte uložené na jablečném počítači, aniž byste je museli přetahovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Anim8

Další aplikace, kterou si zde dnes uvedeme a také souvisí s 3D světem, je Anim8. Tato aplikace primárně cílí na lidi, kteří se specifikují na animaci ve 3D. Pomocí tohoto nástroje můžete vytvářet parádně animace a za zmínku rozhodně stojí celková jednoduchost aplikace a její rychlost.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Hell Raider – Wheel of Fate

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných RPG her v retro stylu, určitě byste neměli přehlédnout titul Hell Raider – Wheel of Fate. V této hře se ocitnete v roli tajuplného rytíře, který bohužel zahynul v boji. Abyste mohli být oživeni a vrátit se do světa živých, budete se muset vydat na výpravu za zmizelými bohy a nastolit pořádek v samotném pekle.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Apocalipsis

Ve hře Apocalipsis se přesunete zpět v čase a podíváte se do patnáctého století. Jedná se o parádní klikací adventuru, kdy se zhostíte role Harryho, pro kterého svět přestal mít smysl při ztrátě svých blízkých. Abyste se se situací srovnali, budete se muset vydat do tajuplné země plné zvláštních tvorů.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.