Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

AnyToDMG

Zakoupením aplikace AnyToDMG získáte skutečně parádní a kvalitní nástroj, který vám pomůže s tvorbou obrazů disku. S pomocí této aplikace totiž můžete přenést jakýkoliv obsah do podoby disku, či jej případně ještě různě zabalit dohromady.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

AppSweeper-Lite

Odstraňování programů v systému macOS je bezpochyby velice jednoduché a jednoduše vám stačí, když aplikaci přesunete do koše. S tím ale někdy mohou být problémy, jelikož některé programy po sobě mohou nechat nějaké dokumenty. S tímto si poradí jednoduchá utilita AppSweeper-Lite, pomocí které můžete spolehlivě odinstalovávat vaše aplikace.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

GifViewer

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace GifViewer získáte vcelku jednoduchou utilitu, která vám pomůže při zobrazování animovaných obrázků ve formátu GIF. Aplikace funguje jako spolehlivý prohlížeč těchto snímků a navíc vám umožní je převést například do JPEG nebo PNG.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Color Code Copy

Aplikace Color Code Copy se může hodit například návrhářům či designérům, ale cílí především na vývojáře. S pomocí této aplikace totiž můžete zjistit přesnou barvu čehokoliv na obrazovce, přičemž vám program dokáže vzápětí vygenerovat kód, který už jen vložíte do svého projektu. Color Code Copy vám poskytne zápis ve formátech jako #Hex, Objective-C UIColor, Swift UIColor, Objective-C NSColor a Swift NSColor.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Page Booth

Ocitli jste se už někdy v situaci, kdy jste potřebovali vytvořit snímek obrazovky, a to rovnou celé webové stránky? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli přehlédnout aplikaci Page Booth. S pomocí tohoto nástroje totiž dokážete „vyfotit“ celou stránku a snímek si můžete uložit ve formátu JPEG, PNG, nebo TIFF.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

Chequebook

Jestliže hledáte nějaký spolehlivý nástroj, který by vám dokázal pomoci se správou vašeho rozpočtu a financí, tak by vás možná mohla zaujmout aplikace Chequebook. V rámci této aplikace si totiž budete vést záznamy o vašich výdajích a nadcházejících platbách.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Gone Home

Legendární příběhová hra Gone Home je opět ve slevě. V této hře se spolu se svým hrdinou vrátíte po roce v zahraničí domů. Problém ale nastane v momentě, kdy zjistíte, že je váš rodný dům kompletně prázdný. Ale kam zmizela vaše rodina? Přesně tuto záhadu a řadu dalších budete muset vyřešit, přičemž narazíte na řadu zvláštností.

  • Původní cena: 12,49 € (6,24 €)

Dnes nejčtenější

.