Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Air Tracker – Bluetooth Finder

Jak již samotný název napovídá, aplikace Air Tracker – Bluetooth Finder slouží pro lokalizování vašeho Bluetooth příslušenství. S pomocí této utility můžete velice snadno a rychle skrze rohzraní Bluetooth najít vaše produkty, které následně budou vydávat příslušný zvuk.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Football Manager 2020 Mobile

Považujete se za fanouška fotbalu a přijde vám, že by se vašemu oblíbenému týmu dařilo daleko lépe, kdybyste jej vedli vy, nebo si chcete jen vyzkoušet pozici trenéra? V takovém případě byste určitě neměli minout dnešní nabídku na aplikaci Football Manager 2020 Mobile. V této hře se chopíte vašeho týmu a úkol bude jasný – poctivě trénovat, vymyslet pořádnou strategii a vyhrát každý zápas.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

Color Wheel

Aplikace Color Wheel cílí především na všechny vývojáře, studenty informačních technologií, grafiky a návrháře. Jedná se totiž o obyčejný nástroj, který vám dokáže posloužit pro výběr barev. Aplikace jako taková navíc nabízí rozsáhlou paletu, se kterou si můžete náramně vyhrát.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

iWriter

Aplikace iWriter se dá bezesporu označit za velice kvalitní a elegantní textový procesor. Pokud tedy hledáte alternativní řešení například k programu Microsoft Word nebo Apple Pages, určitě byste měli zvážit iWriter. Ten těží především ze své jednoduchosti, minimalistického designu a dalších výhod.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Fast Camera

Jestliže se věnujete různým sportům či adrenalinovým zážitkům, možná byste mohli zužitkovat aplikaci Fast Camera. Pomocí tohoto nástroje totiž můžete vyfotit až 1800 fotografií za pouhou minutu. Z daných snímků si následně vyberete to nejlepší a přímo v aplikaci tak můžete vytvořit krátké video či prezetnaci.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Polaris Office Mobile

Pokud je pro vás výše zmiňovaná aplikace iWriter málo a vy hledáte spíše nějaké komplexnější řešení, zbystřete. Dnes je totiž k dispozici program Polaris Office Mobile s parádní slevou. Aplikace z této aplikace jsou navíc plně kompatibilní s formáty, se kterými pracuje MS Word a navíc nabízí řadu parádních výhod.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Spirit Roots

Hledáte nějakou oddechovou, nenáročnou, ale přesto akční a zábavnou hru? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak je tady Spirit Roots přímo pro vás. Jedná se totiž o klasickou 2D platformovou hru, ve které budete bojovat s nepřáteli, skákat přes překážky, sbírat mince a utkávat se s bossy.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.