Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

StoneAge World

Vydejte se na skvělé dobrodružství do doby kamenné. Nová MMORPG hra StoneAge World vás zcela pohltí a vtáhne do prehistorického světa, který bude plný dinosaurů a dalších neobvyklých mazlíčků. Hra nabízí snadné a pohodlné ovládání, možnost propojení s přáteli a skvělou hratelnost. Hra je ke stažení zdarma, nabízí nákupy v aplikaci.

Dr Comics: Offline Games

Hra Dr Comics: Offline Games zaručeně pobaví a potěší všechny, kteří mají v oblibě komiksy, superhrdiny a dobrodružné příběhy. Ve velkolepých bitvách se zde utkají hrdinové se záporáky. Přeneste se do světa, kde se stírají hranice mezi dobrem a zlem. Hra nabízí řadu různých režimů a možností přizpůsobení. Je ke stažení zdarma, nabízí nákupy v aplikaci.

Clockology

Jak název napovídá, umožní vám aplikace Clockology vytvářet vlastní originální hodinky, budíky a přehledné plochy se spoustou informací a funkcí, jako je třeba předpověď počasí, zobrazení údajů o zdraví a fitness, zobrazení informací o stavu baterie a mnoho dalšího. Svá díla můžete pohodlně sdílet s ostatními. Aplikace je ke stažení zdarma.

Resurfer for Reddit

Resurfer je další z povedených klientů pro Reddit. V minimalistickém designu nabízí řadu skvělých funkcí. Umožní vám nerušeně procházet všechny odebírané subreddit, objevovat nový obsah, vytvářet vlastní seznamy, ohodnotit a ukládat obsah a spravovat notifikace, zprávy a chaty. Aplikaci si můžete do velké míry přizpůsobit svým potřebám, Resurfer podporuje ovládání gesty a nabízí podporu tmavého režimu. Resurfer je ke stažení zdarma s nákupy v aplikaci

Dnes nejčtenější

.