Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

NewfyMoji

Stažením aplikace NewfyMoji si zpřístupníte více než 200 různých samolepek, které nesou tematiku Novofundlandského psa. Pokud tedy pro komunikaci s rodinou či přáteli používáte výhradně nativní řešení iMessage, tak byste si rozhodně neměli nechat ujít dnešní nabídku a aplikaci NewfyMoji si zdarma stáhnout.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

StoryToys Pirate Princess

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se mohli ocitnout v kůži piráta, zkusit si prožít jejich život a vydat se vstříc dobrodružství? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru StoryToys Pirate Princess. V této hře se ocitnete v roli princezny Isabel, která se rozhodla jít na večírek převlečena za piráta. A přesně tady začíná její příběh, kdy se přímo ponoří do pirátského světa a vyzkouší si zcela jiný život.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

GTW – Markdown & Text Editor

Jestliže hledáte nějaký kvalitní nástroj pro psaní poznámek či dokumentů na vašem iPhonu nebo iPadu, možná by vás mohla zaujmout aplikace GTW – Markdown & Text Editor. S pomocí tohoto programu si můžete zapisovat nejrůznější záležitosti v podobě obyčejného textu, který můžete v případě obohatit o formátování.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Moto Hero

Považujete se za fanouška motosportu a terénních motorek? V takovém případě byste si rozhodně měli stáhnout hru Moto Hero, ve které se zhostíte role řidiče zmiňované terénní motorky a vaším úkolem bude, abyste co možná nejlépe dokončili různé trasy. Na nich budete muset sbírat různé body, provádět salta a ostatní triky a snažit se o co možná nejkratší čas.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Top Bike-Best Motorcycle Stunt

Hra Top Bike-Best Motorcycle Stunt se velice podobá výše zmiňovanému titulu Moto Hero. V této hře se totiž také ocitnete na terénní motorce a budete muset na trasách provádět ty nejrůznější triky. Čeká na vás velice snadné ovládání, více než 70 různých úrovní a na výběr budete mít z deseti motorek.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dice Bag – 3D dice

Hrajete častokrát deskové hry, u kterých je potřeba házet kostkou, a proto hledáte způsob, kterým byste kostku dokázali nahradit? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Dice Bag – 3D dice, která přímo reprezentuje samotný hod kostkou. Jednoduše si nastavíte, s jakými kostkami potřebujete hrát a o zbytek se postará aplikace za vás.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

911 Operator

Práce operátora tísňové linky není rozhodně žádný med. O tom se můžete přesvědčit sami ve hře 911 Operator, kde se role zmiňovaného operátora sami zhostíte. Vaším úkolem bude, abyste odpovídali na příchozí telefonáty, posílali záchranné složky k daným místům, poskytovali volajícím rady a také se vypořádali s falešnými poplachy.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.