Zavřít reklamu

První velká událost pro jablečné fanoušky klepe již takřka na dveře. Již příští pondělí nám totiž Apple představí na WWDC své nové operační systémy iOS 14, tvOS 14, macOS 10.16 a watchOS 7. Krom toho bychom se pak mohli dočkat například i představení nové generace iMaců či hlášky “One more thing”, kterou Apple tak rád používá. V tomto článku se ale nebudeme zaobírat věcmi, které pro nás Apple chystá, ale spíše minulostí. WWDC je totiž již velmi dlouhou dobu tradičním svátkem jablečných uživatelů, takže by byla škoda, kdybychom na některé její předešlé ročníky alespoň zlehka nezavzpomínali skrze pozvánky, které na ně Apple rozesílal. V galerii pod tímto odstavcem tak naleznete souhrn pozvánek za 13 let, co Apple WWDC pořádá.

World Wide Developers Conference, jak zní celý název WWDC, trvá celý příští týden a to na rozdíl od předešlých ročníků v on-line podobě. Pro většinu světa je však nejzajímavější hned její úvodní keynote, na které Apple představuje veškeré novinky. Ta proběhne již příští pondělí 22. června od 19 hodin našeho času. My jí samozřejmě budeme bedlivě sledovat a již v jejím průběhu vám budeme servírovat veškeré novinky, abyste si o nich mohli udělat co nejlepší přehled. Jako každý rok konferenci podrobně rozebereme a veškeré novinky se vám pokusíme co nejdetailněji a hlavně nejrychleji přiblížit i v následujících dnech. Pokud vás tedy novinky z jablečného světa zajímají, vyplatíme se rozhodně číst.

V průběhu zítřka, soboty a neděle pro vás též chystáme návody na to, jak WWDC sledovat z pohodlí vašeho domova na zařízeních, která doma máte. V průběhu pondělí pak vše ještě v rychlosti zrekapitulujeme, aby ani jednomu z vás přenos z této skvělé události neunikl. Po celý tento týden jsme vám pak přinášeli to, jaké novinky čekáme v operačních systémech či jakých hardwarů bychom se mohli dočkat. Věříme tedy, že jste na konferenci připraveni prakticky stejně tak, jako my.

Dnes nejčtenější

.