Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nová funkce komunikační aplikace Viber, skupinové videohovory, jsou nyní funkční pro všechny uživatele aplikace. Nová funkce umožní uživatelům být v kontaktu vždy, když je to potřeba. Nezáleží na tom, jestli jde o online pracovní schůzku, rodinný hovor o tom, co je nové nebo rychlý hovor s přáteli. Viber videohovory přináší skvělou kvalitu spojení a nízké nároky na připojení. Zavolat si tak může až 20 lidí najednou. Nová funkce také nabízí stejné zabezpečení jako ostatní služby aplikace. Viber tedy nemá přístup k informacím, které se v průběhu videohovory sdílejí a nabízí tak účastníkům bezpečné prostředí pro komunikaci.

Viber videohovory

Dodržování sociálního odstupu a přijetí nových norem chování s sebou přináší potřebu nových možností pro setkávání ve skupinách. Ať jde o kolegy v práci, studenty ze stejné třídy nebo třeba lekci jógy, všechny skupiny potřebují platformu, kde se mohou setkávat. Viber skupinové videohovory to snadno umožní online přímo v aplikaci a jsou skvělé pro všechny situace, kdy nejste například v práci nebo ve škole.

Videohovory jsou velmi snadné, stačí:

  • Kliknout na nové tlačítko “kamery” v horní části obrazovky a nebo jednoduše přidat další účastníky k probíhajícímu videohovoru.
  • Užijte si čas s přáteli rodinou nebo kolegy.

Skupinové videohovory umožňují zobrazovat videa všem účastníkům. Je také možné připnout si k obrazovce vlastní video nebo video vybraného účastníka v průběhu videohovoru. Účastníci se mohou sami ztišit nebo si vypnout video v průběhu konverzace. Stejně tak vidí, jestli jsou ostatní účastníci ztišeni nebo mají vypnutou kameru.  Nová funkce je skvělým řešením pro online pracovní jednání, vyučování na dálku, online kurzy nebo jednoduše jako možnost vidět se s kamarády i v průběhu prázdnin.

Rakuten Viber

Nejnovější informace o aplikaci Viber jsou pro vás vždy připraveny v oficiální komunitě Viber Czech Republic. Zde se dozvíte novinky o nástrojích v naší aplikace a můžete se také zúčastnit zajímavých anket.

Zajímají vás další informace o Rakuten Viber? Naleznete je zde.

Dnes nejčtenější

.