Zavřít reklamu

Společnost GOG se sice nepočítá mezi velké a dravé hráče jakými jsou například Steam nebo Epic Store, ale přesto nabízí nejen intuitivního a příjemného klienta, nýbrž i celou řadu titulů, které jinde ani nenajdete. Konec konců, název Good Old Games přece jen něco znamená, a proto se společnost zaměřuje výhradně na nezávislé tituly a staré dobré hry ze zlaté éry. Nezapomíná ale ani na nové „tříáčkové“ hry, které se prodávají jako rohlíky a dokáží zlákat nemalou skupinu hráčů. Zářným příkladem je Zaklínač 3, který sice nedávno oslavil pětileté výročí, ale do dnešní době se právoplatně jedná o jedno z nejlépe vypadajících a nejpropracovanějších RPG všech dob. Platforma GOG tak přispěchala se zajímavou akcí, kdy rozdává až do 23. června tuto hru zdarma všem, kteří ji vlastní například na Steamu či konzolích.

Neexistuje snad hráč, který by přinejmenším nezavadil o legendárního Zaklínače. A zejména pak třetí díl, který se řadí mezi největší a nejrozsáhlejší hry, jež jsme měli tu čest si zahrát. Ačkoliv však pravděpodobně většina fanoušků tento titul dávno dohrála, připravila si společnost GOG speciální akci, která má nalákat nejen věrné příznivce této herní ságy, ale i případné nové zájemce. Pakliže tak od vašeho posledního odehrání příběhu uběhlo pár let a rádi byste se do světa Geralta z Rivie znovu vydali, máme pro vás dobrou zprávu. Ať už vlastníte hru na Steamu, konzolích či snad Epic Storu, GOG vám v případě originálně zakoupené kopie nabídne hru zdarma. Stačí si stáhnout klienta GOG Galaxy 2.0, propojit si účet s PlayStation či Xbox Store a následně obdržíte stejnou verzi, jakou jste si zakoupili na konzoli, tedy standardní nebo GOTY.

Nabídka se bohužel nevztahuje na nově vydanou verzi pro Nintendo Switch, která je sice výrazně osekaná, ale přesto nabízí adekvátní herní zážitek. Akce tak potěší zejména ty, kteří si zakoupili hru před lety na konzoli, ale od té doby neměli možnost Zaklínače 3 vyzkoušet i na PC. Jedinou nevýhodou může být skutečnost, že budete nuceni instalovat dalšího otravného klienta do svého počítače. Na druhou stranu, GOG Galaxy 2.0 je odlehčená, intuitivní a příjemná platforma, která na rozdíl od Originu nebo Uplay neustále nepadá a nevyžaduje, abyste byli neustále online. Máte-li tedy pár stovek hodin času a chuť na výlet s Marigoldem a Yennefer či Triss po boku, zamiřte na GOG a zajímavé akce využijte.

Dnes nejčtenější

.