Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Virtual Wall

Jestliže pracujete s více monitory, určitě se vám nejednou za den stane, že kurzorem omylem přejedete na druhý displej. Tomu naštěstí dokáže zabránit jednoduchá utilita Virtual Wall, která kurzor dokáže uzamknout v rámci aktivního monitoru a nepustí vás tak mimo něj.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Paprika Recipe Manager 3

Pokud rádi vaříte a uchováváte si oblíbené recepty, určitě znáte ten pocit, když některý z nich nemůžete najít. Aplikace Paprika Recipe Manager 3 funguje jako správce vašich receptů, kde můžete velice snadno hledat. Jedná se navíc o vhodný nástroj pro případ, kdy máte například ručně psané recepty od vašich předků, které byste neradi ztratili.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Bumpr

Pracujete s několika prohlížeči a v určitých momentech potřebujete rozhodnout, který prohlížeč se otevře při kliknutí na libovolný odkaz? V tomto směru vám dokáže pomoci aplikace Bumpr, která se vás před každým otevřením prohlížeče zeptá, v jakém z nich má odkaz otevřít.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Butleroy: Calendar & To-dos

V některých dnech je velice těžké si udržet přehled o všech vašich úkolech. Pokud se s těmito dny setkáváte poměrně často, rozhodně byste měli zvážit nějakou aplikaci, která vám s tímto problémem pomůže. Jednou z nich je i Butleroy: Calendar & To-dos, do které si můžete zapsat všechny vaše úkoly a držet si tak nad nimi dokonalý přehled.

  • Původní cena: 579 Kč (229 Kč)

PDF Compressor Star

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Compressor Star slouží pro kompresi vašich PDF dokumentů. Jednoduše vám stačí navolit dané dokumenty a následně si zvolit kompresi. Za vyzdvižení rozhodně stojí, že je aplikace velice jednoduchá, intuitivní a rychlá.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance

Jestliže máte problémy při správě vašeho osobního rozpočtu, určitě byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci Money Pro: Personal Finance. Do této aplikace si totiž budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy a plánovat nadcházející platby. Díky tomu vám nástroj vykreslí perfektní grafy, připomene jednotlivé platby a pomůže vám tak ušetřit.

  • Původní cena: 749 Kč (299 Kč)

Don’t Starve Together

Řadíte se mezi fanoušky kooperačních her, ve kterých musíte doslova a nelítostně bojovat o přežití? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout titul Don’t Starve Together. V této hře se ocitnete v tajuplném světě plném zvláštních tvorů, nebezpečí a překvapení, kde se budete muset zajistit o vlastní přežití.

  • Původní cena: 14,99 € (5,09 €)

Dnes nejčtenější

.