Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cut for Stories

Jste aktivní na sociálních sítích a v oblibě máte především Instagram? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout aplikaci Cut for Stories. Tato aplikace vám nabídne řadu možností, pomocí kterých můžete udělat vaše příspěvky či příběhy zcela unikátními.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

My Movies 3 Pro – Movie & TV

Aplikace My Movies 3 Pro – Movie & TV cílí především na filmové a seriálové nadšence. Tato aplikace totiž dokonale reprezentuje vaši knihovnu všech snímků, které jste doposud viděli. My Movies 3 Pro navíc dokáže exportovat určité zprávy ve formátu PDF a nabízí řadu dalších funkcí.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Memorize Pi Digits – 3.14π

Pravděpodobně všichni si ze školy pamatujete na ono osudové číslo reprezentované řeckým písmenem pí. Jedná se o iracionální číslo, což znamená, že za desetinnou čárkou nikdy nekončí. Napadlo vás někdy, že byste se pokusili si zapamatovat co možná nejdelší řadu? S tímto vám dokáže pomoci aplikace Memorize Pi Digits – 3.14π, která vás pí přímo učí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

MobileFamilyTree 9

Jak již samotný název napovídá, aplikace MobileFamilyTree 9 slouží pro tvorbu vašich rodinných rodokmenů. Tato aplikace navíc nabízí velice intuitivní a přehledné uživatelské prostředí, pomocí kterého můžete dokonale vizualizovat zmiňovaný rodokmen a při jeho tvorbě zjistit řadu zajímavostí.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Diabetes App

Aplikace Diabetes App cílí na všechny diabetiky. Jedná se o parádního asistenta pro každodenní použití, který vám pomůže s hlídáním krevního cukru a správou vašeho jídelníčku. Aplikace navíc nabízí nejrůznější připomínky pro lékařské prohlídky a pyšní se moderním a minimalistickým designem.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Heroes of Loot 2

Jestliže se považujete za fanouška parádních adventur s retro grafikou, rozhodně byste neměli přehlédnout titul Heroes of Loot. V této hře si vyberete své dva vlastní hrdiny, které následně budete ovládat. Čeká na vás řada nejrůznějších nepřátel, tajuplných místností a různých úkolů, přičemž se nevyhnete ani tajuplným záhadám.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Vengeance RPG

V parádní RPG hře Vengeance RPG se spolu se svým hrdinou vydáte na zajímavé dobrodružství, které doprovází skvělý příběh, parádní muzika a tajuplná atmosféra. Na výběr navíc budete mít ze sedmi tříd, za které můžete hrát, a čtyř speciálních vlastností.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.