Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

10 Minute Meditation

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace 10 Minute Meditation získáte parádní nástroj, který vás kompletně provede procesem meditace. Můžete se tak těšit na kurz dýchání, uklidňující zvuky přírody a řadu dalších pomůcek, které vám pomohou zrelaxovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

AR-kid: Space

V posledních měsících se obrovské popularitě těší aplikace, které využívají takzvanou rozšířenou realitu, Jednou z nich je i aplikace AR-kid: Space, jež je určena především dětem. Jedná se o zábavnou a edukativní hru, ve které můžete odpálit svou vlastní raketu a podívat se kupříkladu na měsíc.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Hero Siege: Pocket Edition

Řadíte se mezi milovníky kvalitních rogue-like adventur s RPG prvky? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na titul Hero Siege: Pocket Edition. V této hře se utkáte s hordami nepřátel, budete muset přemýšlet nad vašimi talenty a objevovat krásy a taje světa, který na vás ve hře čeká.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Vertigo Racing

V závodní hře Vertigo Racing usednete do jednoho ze starších vozidel a utkáte se s protivníky na nejrůznějších mapách. Konkrétně na vás čeká 10 unikátních vozidel, 10 jedinečných map a pořádná nálož rockové muziky. Je také nutné zmínit, že samotné vozidlo ovládáte pomocí jednotlivých pedálů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Murph Workout Radio App

Pokud se věnujete cvičení a rádi tímto způsobem pečujete o své tělo, určitě byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Murph Workout Radio App. Stalo se vám totiž někdy, že jste chtěli cvičit, ale nevěděli jste, jakou muziku si k tomu pustit? Přesně tento problém naštěstí odpadá s tímto nástrojem. Jedná se totiž o rádio, na kterém hrají neustále skladby, jež se hodí právě k cvičení. Navíc si podle vlastní libosti můžete zvolit žánr.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Easy Spending Budget

Správa osobního rozpočtu dá častokrát velice zabrat a rozhodně se nejedná o nic snadného. V takovém případě se může hodit sáhnout po nějaké pomoci, kterou může být i aplikace Easy Spending Budget. Tato aplikace totiž spolehlivě zaznamenává vaše příjmy a výdaje, jež následně kategorizuje a dokáže vám poskytnout řadu parádních dat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

System Activity Monitors

Zajímalo vás někdy, jak je na tom detailně váš iPhone či iPad například s využitím operační paměti, jaká je živnost baterie a další informace? Odpověď vám dokáže poskytnout aplikace System Activity Monitor, která mimo zmiňovaných vlastností dokáže zobrazit využitý prostor a podrobnější informace o vašem zařízení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.