Zavřít reklamu

Podobně jako na Netflixu přibývá i ve streamovací službě HBO GO každou chvíli nový zajímavý obsah. Natáčení spousty seriálů i filmů bylo sice v uplynulých měsících v souvislosti s aktuální situací dočasně pozastaveno, i přesto se ale na HBO GO objevila hrstka nových seriálů, které stojí minimálně za vyzkoušení. Které to jsou?

Stopaři

Stopaři jsou kriminální minisérie, jejíž děj se odehrává v jihoafrickém Kapském městě. V současné chvíli můžete na HBO GO zhlédnout první díl, podle ČSFD by mělo vyjít celkem šest epizod. V seriálu se protínají tři různé dějové linie, ve hře je problematika organizovaného zločinu, terorismu a řady dalších jevů. Těšit se můžeme na Jamese Gracie v roli muže, toužícího po pomstě, nebo třeba na Rolandu Marais v roli hrdinky proti své vůli, která se z hospodyňky stane analytičkou dat pro PBI.

Můžu tě zničit

Můžu tě zničit je seriálové drama z režisérské dílny Sama Millera. Pod scénářem, který tvůrci seriálu označují za odvážný, otevřený a provokativní, je podepsána Michaela Coel. Děj seriálu se odehrává v Londýně a točí kolem sebevědomé Arabelly (Michaela Coel), jejíž život se od základu změní po napadení. Arabella se vydává na cestu za sebepoznáním, při které objevuje často kontroverzní záběry.

Doma

Tvůrci španělského seriálu s názvem Doma pohotově využili letošní koronavirové pandemie. Každý z dílů tohoto seriálu má na svědomí jiný režisér, pět příběhů je natočeno na mobilní telefony v prostředí domovů samotných tvůrců. Je jaro roku 2020 a hlavní hrdinové seriálu si ve světle izolace kladou otázky o tom, kým skutečně jsou.

Love Life

Romantická komedie Love Life s Annou Kendrick v hlavní roli provede diváka cestou od první lásky až po tu poslední. V průběhu seriálu budeme moci sledovat proměny protagonistů a to, do jak velké míry jejich život ovlivňují setkání s druhými lidmi – dokud s jedním z nich nezůstanou napořád.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.