Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Random Number Generator +

Pokud čas od času potřebujete vygenerovat náhodné čísla a máte po ruce například jen iPhone, pravděpodobně použijete hlasovou asistentku Siri. Ta ale pro své fungování vyžaduje internetové připojení, které nemusí být vždy k dispozici. V takovém případě by se vám mohla hodit aplikace Random Number Generator +, která zvládne vygenerovat náhodné číslo v určitém rozsahu i bez zmiňovaného připojení.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

1Contact Pro – Contact Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace 1Contact Pro – Contact Manager slouží pro perfektní správu vašich kontaktů. Pomocí tohoto nástroje totiž můžete provádět detailnímu správu, dělat v kontaktech pořádek, hledat mezi nimi a případně spojovat duplikáty, zálohovat je a obnovovat a v případě nutnosti sdílet skrze zprávu, email a další.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Ocmo

Máte v oblibě hry, které vám přinesou jakousi výzvu a několikrát se v nich setkáte se selháním? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste měli vyzkoušet titul Ocmo. V této hře budete hrát za ninju, který musí v osmdesáti úrovních překonávat různé překážky, odhalovat tajemství a porazit bosse. Jak jsem ale již zmínil, počítejte s tím, že při hraní hned několikrát umřete.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Color by number

U omalovánek bylo již několikrát potvrzeno, že pro člověka dokáží být velice uklidňující a případně vás dokáží zbavit stresu. S pomocí aplikace Color by number tuto činnost můžete přenést na úplně novou úroveň. Budete totiž vyplňovat barvičky u nejrůznějších obrázků a dá se říci, že to budete dělat pixel po pixelu.

  • Původní cena: 749 Kč (Zdarma)

Baldur’s Gate

Hledáte nějakou parádní hru, kterou si budete moci užít na vašem jablečném tabletu? Možná by vás mohl zaujmout titul Baldur’s Gate. Jedná se o parádní strategické RPG, ve kterém musí váš hrdina za zvláštních okolností opustit svůj domov a vydá se až na samotný okraj války. Při vaší cestě se setkáte s řadou nebezpečí, se kterým se budete muset nějaký způsobem vypořádat.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Da Vinci Eye: Anyone Can Draw

Každý může malovat a každý může vytvářet okouzlující umění. Přesně tohle je heslo aplikace Da Vinci Eye: Anyone Can Draw, která u zařízení s čipem Apple A11 a novějším nabízí kreslení v rozšířené realitě. Tato aplikace vás provede kreslením, poskytne vám řadu informací a především dokáže parádně spolupracovat se zmiňovanou AR.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

NumPad: Your Number Keyboard

Jestliže častokrát pracujete s čísly a musíte je mnohdy zapisovat, určitě jste si nejednou řekli, že nativní řešení klávesnice není v některých případech nejlepší. Zakoupením aplikace NumPad: Your Number Keyboard získáte zbrusu novou klávesnici, která vám nabídne pouze číslice a značně tak usnadní jejich zápis.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.