Zavřít reklamu

Jablečná společnost se v případě platformy Apple TV+ stále snaží odlišit od svých konkurentů jako je Netlifx, Hulu a Disney+, čehož se snaží docílit různými způsoby. Jedním z nich je například i zapojování známých celebrit a především profesionálů, kteří ví co dělají a dokáží nejen dohlédnout na obsah, ale také ho případně moderovat a korigovat směr. Nevyhnutelně tak došlo i na sportovní divizi, kterou nově povede James DeLorenzo, jenž dlouhou dobu zodpovídal zejména za Amazon Video.

Pokud máte rádi sport a svou streamovací platformu Apple TV+ často využíváte k jeho sledování, máme pro vás dobrou zprávu. Apple totiž nezapomíná ani na sportovní fanoušky a stejně jako v případě jiných divizí, i zde se snaží najímat profesionály a osobnosti znalé tohoto tématu. Společnost si tak vyhlédla Jamese DeLorenza, který od roku 2016 zodpovídal za sportovní divizi platformy Amazon Video a krátce poté se stal viceprezidentem odvětví Audible, tedy převyprávěných audioknih. Nově se tak James pokusí téhož úspěchu dosáhnout i v případě jablečného projektu a především zaujmout fanoušky, kteří by jinak spoléhali na kabelovou televizi nebo jiné, alternativní zdroje.

Zápasy mají být navíc streamovány živě, což by mohlo Applu pořádně navýšit základnu uživatelů. Ač se totiž Apple TV+ příliš širokou knihovnou snímků zatím chlubit nemůže, z hlediska originálního pojetí a především skvělého zpracování mnohdy překonává a převyšuje konkurenci. Společnost navíc zvažuje odkoupení exkluzivních zpráv od giganta Pac-12 Conference, které jí zajistí takřka neomezené sportovní zdroje a možnost streamovat téměř jakýkoliv zápas. Už jen to by pomohlo jablečné společnosti odlišit svou platformu a především si zajistit příliv nových platících zákazníků. Na to si sice ještě nějakou dobu počkáme, ale i tak je skvělé vědět, že Apple zapojuje profesionály a má v plánu své portfolio nadále obohacovat.

Dnes nejčtenější

.