Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Studies

Aplikace Studies cílí především na žáky a studenti, kteří pro své studium hledají kvalitního pomocníka. Tato aplikace vám totiž pomůže s tvorbou kvalitních poznámek, ze kterých vám usnadní tvorbu takzvaných flash cards. Ty vám dokáží pomoci s různými vzorci, fakty, obrázky či slovy, které si následně snadněji zapamatujete.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Random (Number Generator)

Jablečné telefony a tablety si dokáží již nativně poradit s generováním náhodného čísla v určitém rozmezí. Problémem ale je, že k tomuto úkolu musíte použít Siri, která se neobejde bez internetového připojení. Aplikace Random (Number Generator) vám právě generování náhodných čísel umožní, přičemž nejste závislí na internetu. Jednoduše vám stačí zvolit dolní a horní mez, klepnout na tlačítko a máte hotovo.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

My Own Clock

S pomocí aplikace My Own Clock můžete velice rychle a jednoduše proměnit váš iPhone ve stylové hodinky podle vlastní libosti. Je totiž jen a pouze na vás, jak si navrhnete svůj ciferník, přičemž samozřejmě můžete také použít snímky či fotografie z vaší galerie.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Recolla

Líbí se vám staré fotky, který nenabízí tak přesné barvy a mají své určité nedostatky? Právě tyto nedostatky se dají velice jednoduše přetvořit v umělecké dílo, s čímž vám dokáže pomoci aplikace Recolla. Ta totiž dokáže vašim snímkům dodat zmiňovaný retro efekt a dodat jim tak své kouzlo.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Simple WaterTracker

Pitný režim a dostatečný přísun tekutin je pro lidské tělo doslova stěžejní. Jestliže s tímto máte problémy, možná by vás mohla oslovit aplikace Simple WaterTracker. Tento nástroj totiž slouží k značení toho, kolik jste během dne vypili vody, čímž vám pomůže s pravidelnou hydratací.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

DayCost Pro – Personal Finance

Aplikace DayCost Pro – Presonal Finance vám pomůže se správou vašeho osobního rozpočtu. V rámci této aplikace si totiž budete zapisovat všechny vaše výdaje a příjmy, ze kterých se následně vykreslí parádní grafy a vy tak získáte skvělý přehled. Následně si totiž můžete všimnout, za jaké položky utrácíte nejvíce a kde by se dalo případně ušetřit.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Story of a Gladiator

Jak již samotný název napovídá, ve hře Story of a Gladiator se zhostíte role nelítostného gladiátora. Nejedná se ale o obyčejnou „gladiátorovku,“ ve které se účastníte duelů. V této hře se totiž utkáte s hordami nepřátel, trénovat vašeho mazlíčka, porážet nepřátele a čelit extrémně náročným bossům.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.