Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Remote Drive for Mac – Pro

S pomocí aplikace Remote Drive for Mac – Pro můžete velice snadno proměnit váš iPhone či iPad ve virtuální úložiště pro váš Mac a naopak. Tento nástroj dokáže propojit vaše produkty, díky čemuž jste schopní si na telefonu spustit soubory z Macu a na Macu si naopak můžete projít soubory z mobilního zařízení.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

PDF Converter by Readdle

Pokud častokrát pracujete nebo vytváříte dokumenty ve formátu PDF, možná by vás mohla zaujmout aplikace PDF Converter by Readdle. Tato aplikace vám totiž značně usnadní tvorbu PDF dokumentů z různých souborů. Nástroj je kompatibilní například s dokumenty Word, Excel, PowerPoint, či se soubory z kancelářského balíčku iWork.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

PhotoX Pro Top Live Wallpapers

Říkáte si, že je nejvyšší čas pro výměnu vaší tapety? S tímto úkolem by vám dokázala pomoci aplikace PhotoX Pro Top Live Wallpapers, která nabízí více než půl milionu parádních tapet ve vysokém rozlišení. V samotné databázi snímků se také nachází takzvané animované tapety, jež dokáží být značně uklidňující.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

7Days : Backer

Máte chuť na nějakou nenáročnou hru, která vám dokáže nabídnout parádní příběh, kdy se počítá každé vaše rozhodnutí? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, určitě byste se měli podívat na titul 7Days : Backer. Hra se hraje skrze jednotlivá textová vlákna, přičemž sami určujete svou povahu. Vaše rozhodnutí totiž ovlivňují další spád hry a je už jen na vás, zdali se vydáte cestou padoucha, nebo čestného přítele.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Alive 2 Survive

Hry, ve kterých musíte čelit nevyhnutelné zombie apokalypse a bojovat tak o přežití mají bezpochyby něco do sebe. Hra Alive 2 Survive na tohle téma jde ale trošku jinak. V této hře totiž budete muset každý den dělat zásadní rozhodnutí, jež přímo určí osud vaší skupiny lidí, kterou musíte co možná nejdéle udržet při životě.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Week Calendar Widget Pro

Kalendář se dá označit za jednu z nejdůležitějších věcí vůbec, pomocí které se můžeme udržet v parádním obraze. Stažením aplikace Week Calendar Widget Pro získáte parádní widget, díky kterému budete moci ke kalendáři přistupovat daleko rychleji. Tento widget vám zobrazí veškeré nadcházející události a nabídne vám řadu možností.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Workouts

Aktivní pohyb je pro lidské tělo doslova stěžejní. V dnešní době navíc existuje široká řada nejrůznějších aplikací, které vám s tímto přímo pomohou. Výjimkou není ani aplikace Workouts. Ta vám nabídne několik různých cvičení, pomůže vám se sledováním vašeho procesu a navíc funguje i bez připojení k internetu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.