Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

SpotFiles

Máte častokrát problémy s vyhledáváním určitých aplikací, souborů či složek? V takovém případě vám rozhodně dokáže pomoci aplikace SpotFiles, která pro hledání napříč vaším diskem nepoužívá řešení, jenž nabízí Spotlight, ale nabízí své vlastní sofistikované algoritmy.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)
SpotFiles

Stargaze 3D

Pohled na hvězdy, souhvězdí a komety je bezpochyby sám o sobě kouzelný a dokáže nás náramně zabavit. Napadlo vás ale někdy, že byste měli hvězdy přímo na displeji? Toho můžete dosáhnout pomocí aplikace Stargaze 3D, která vám nabídne řadu animovaných tapet a ještě k tomu vykreslí samotná souhvězdí.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Fever Time! Taboo Game

Hledáte nějakou zábavnou hru, kterou si můžete zahrát hned v několika lidech, případně v týmech? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout hru Fever Time! Taboo Game. Tato hra je minimálně pro čtyři lidi, kteří tak mohou hrát v týmech po dvou. Každý tým si vybere svého popisovače, který svým spoluhráčům musí napovídat, aby uhádli určité slovo a získali bod.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Cartoon Animator 4 Pipeline

Zakoupením aplikace Cartoon Animator 4 Pipeline získáte profesionální nástroj, který vám umožní vytvářet ty nejrůznější animace z 2D předloh. Aplikace nabízí řadu kvalitních a spolehlivých funkcí, jenž vám celý proces značně usnadní. Výhodou také je, že vám stačí si předlohu připravit ve Photoshopu a následně ji již pouze importovat do Cartoon Animator 4 Pipeline.

  • Původní cena: 4 990 Kč (2 490 Kč)

We Were Here Together

Považujete se za fanouška kooperačních her, ve kterých musíte správně komunikovat s vaším parťákem a dosáhnout tak úspěchu? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlídnout hru We Were Here Together, ve které spolu s partnerem prozkoumáváte taje zamrzlé země v teplotách rapidně pod nulou. Problém ale nastane při sněhové vánici, kdy se nedopatřením rozdělíte. Zvládnete pomocí světlic, rozbitého rádia a sérii hlavolamů najít cestu zpátky k sobě?

  • Původní cena: 12,99 € (9,74 €)

Worms W.M.D

Kdo by neznal legendární wormsíky, kteří se neštítí použít těžké zbraně a nelítostně odrovnat nepřátelský tým. Hra Worms W.M.D se nyní dostává do akce a vy si tak můžete připomenout tento parádní zážitek i na vašem Macu. V této parádní 2D hře bude vaším úkolem, abyste dokázali porazit nepřátelský tým a nechali se tak prohlásit za vítěze.

  • Původní cena: 29,99 € (7,49 €)

This War of Mine

V drtivé většině akčních her z válečnou tematikou se ocitnete v roli nebojácného hrdiny, který svými schopnosti dokáže kompletně změnit sled událostí a je bezpochyby hrdinou příběhu. Hra This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž zhostíte role obyčejných lidí, kteří se nacházejí v obležené vesnici. Zažijete tak válku z trošku jiné strany, kdy si budete muset zajistit potravu, dostatek materiálů a bojovat tak o své přežití.

  • Původní cena: 18,99 € (3,79 €)

Dnes nejčtenější

.