Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Milovníci nakupování v klasických fyzických Apple obchodech mají od minulého týdne na Slovensku důvod k radosti. Tamní Apple Premium Reseller totiž opět otevřel své pobočky a zákazníkům tak umožnil navštívit jeho obchody hezky osobně. Ti si tak mohou opět všechny produkty prohlédnout na vlastní oči a prohodit o nich pár slov s prodejci. Aby zde bylo nakupování ještě příjemnější, k nákupům na prodejnách nad 500 euro přibaluje iStores.sk poukázku na nákup v hodnotě 25 euro zdarma. Při nákupu nad 1000 euro pak dostanete dokonce poukázku na 50 euro. Ale pozor, tato akce se již chýlí ke svému konci – končí totiž již zítra, tedy v sobotu 30. května. 

Služby iStores.sk můžete využít i v případě, že se chcete “zbavit” svého starého Apple produktu a v ideálním případě jej vyměnit za nový. Obchod totiž nyní umožňuje jednoduché výkupy, které lze provádět i on-line, tedy z pohodlí domova. Váš starý produkt stačí jednoduše nacenit na jeho stránkách, následně jej odevzdat kurýrovi, který si pro něj přijede a pak už jen počkat na schválení. Zkrátka jednoduché jako facka. 

Nezaujala vás ani jedna z výše uvedených akcí? Nezoufejte. Již brzy totiž odstartuje na iStores.sk další parádní akce, díky které budete moci odměnit vaše blízké za jejich studijní úspěchy a motivovat je k jejich zopakování, potažmo k dalšímu zlepšení. Více informací se již brzy dozvíte přímo na iStores.sk. 

Dnes nejčtenější

.