Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

7 Minute Workout: Lose Weight

Lidé častokrát opomíjejí na pravidelný pohyb, který je pro naše tělo a zdraví velice prospěšný. Aplikace 7 Minute Workout: Lose Weight vám poskytne řadu parádní cvičení, jenž vám zaberou pouze sedm minut a dokáží vás posunout o úroveň dál. Jedná se o perfektní řešení například pro zaneprázdněné lidi.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

MathStudio Express

Jestliže jste na střední škole, nebo se například věnujete studiu matematiky, možná by vás mohla zaujmout aplikace MathStudio Express. Jedná se o pokročilý vědecký kalkulátor, který vám pomůže s řadou výpočtů v hned několika oborech a také si poradí s vykreslením grafů.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Video Web – Video Player

S pomocí aplikace Video Web – Video Player můžete velice jednoduše a rychle přehrávat ta nejrůznější videa, která jsou uložena na síti internet (vyjma YouTube. Za zmínku také určitě stojí, že si tento přehrávač rozumí se všemi dnes nejpoužívanějšími formáty a umožní vám vysílat video i na Apple TV či Chromecast.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

8bitWar: Netherworld

Řadíte se mezi milovníky strategických her a ještě radši máte tituly s ikonickou retro grafikou? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli promeškat dnešní nabídku na hru 9bitWar: Netherworld. V této hře na vás čeká 180 parádních úrovní, přičemž na každé z nich budete muset najmout armádu, strategický ji rozmístit a porazit tak vaše nepřátele. Rozložení vašeho vojska je pro úspěch doslova stěžejní a každá chyba vám může přinést těžkou porážku.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Secret Files: Sam Peters

Ve hře Secret Files: Sam Peters se zhostíte role žurnalistky jménem Sam Peters, která se hodlá prozkoumat doposud neznámé záležitosti. V Africe totiž bylo zpozorováno mimozemské DNA, což samozřejmě přitáhne vaši pozornost. Budete se tak muset prodírat krutou džunglí a odhalit řadu tajemství, Dávejte si ale pozor. Na této výpravě totiž budete riskovat váš život a nikdy nevíte, co vás kde může potkat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Textograph Pro + Poster Maker

Jak již samotný název napovídá, aplikace Textograph Pro + Poster Maker vám značně usnadní tvorbu těch nejrůznějších plakátů. Tento nástroj vám totiž značně pomůže s psaní textů na vaše snímky, kdy vám nabídne řadu pokročilých možností. Jak aplikace funguje a vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Eye Anatomy Atlas

Lidské oko je bezpochyby jedním z nejdůležitějších orgánů pro náš každodenní život, pomocí kterého můžeme vidět. Edukativní aplikace Eye Anatomy Atlas je určena především pro studenty medicíny a samouky, kterým pomůže pochopit samotné oko, nabídne rozšířený 3D model a poskytne notnou dávku informací.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.