Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

EzyCal

Kalendář můžeme bezpochyby označit za jednu z nejlepších aplikací vůbec. Pomocí něj si totiž můžeme zapisovat ty nejrůznější události a úkoly, díky čemuž nad nimi máme lepší kontrolu a zvyšujeme tak svou produktivitu. V tomto směru vám může velice pomoci kalendář EzyCal, který nabízí minimalistický design a funguje přímo z horního menu baru.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Readit News: App for Reddit

V dnešní době řada lidí pro různé diskuze a sdílení informací používá sociální síť Reddit. Jestliže se do této skupiny řadíte i vy, určitě jste se již nejednou setkali se situací, kdy se vám stránka například sekala. Stažením aplikace Readit News: App for Reddit získáte perfektního klienta, pomocí kterého můžete daleko pohodlnější prohlížet různá diskuzní fóra na samotném Redditu.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

PRO Disk Cleaner

Jak již samotný název napovídá, aplikace PRO Disk Cleaner slouží pro detailní pročištění vašeho jablečného počítače. Tento nástroj dokáže spolehlivě proskenovat samotný disk a případně odstranit veškeré nepotřebné či duplicitní soubory, vysypat koš, odstranit emailové přílohy, smazat mezipaměť a nabízí řadu dalších.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

News Headlines: App for Google

Pokud se zajímáte o aktuální dění ve světě, určitě jste již nejednou použili Zprávy od Googlu. Aplikace News Headlines: App for Google vám používání této aplikace značně usnadní. Tento nástroj se integruje do horního menu baru, přičemž po vašem rozkliknutí se vám zobrazí nejaktuálnější zprávy.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Process Monitor

Aplikace Process Monitor funguje jako takový lepší Monitor aktivity. Tento nástroj vám poskytne detailní informace o všech spuštěných procesech a umožní vám mezi nimi vyhledávat na základě nastavených filtrů. Výhodou navíc je, že si aplikace poradí s vyhledáním umístění daných programů, kdy dokáže vyhledat veškeré související složky a soubory.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Truberbrook

Ve hře Truberbrook se jemně přesunete v čase, a to konkrétně do konce šedesátých let minulého století. V tomto čase se zhostíte role mladého amerického vědce jménem Hans Tannhauser, který se v rámci dovolené podíval do Evropy. Nějakým způsobem se dostanete do německé vesničky. Problém ale spočívá v tom, že právě probíhá studená válka a vám se podaří odhalit obrovské tajemství. Následně vás hra postaví do situace, kdy budete muset zachránit celý svět, přičemž si nebudete moci dovolit chybovat.

  • Původní cena: 679 Kč (449 Kč)

Attentat 1942

Pokud se zajímáte o období druhé světové války a o roli obyčejných českých lidí v tomto ozbrojeném konfliktu, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na hru Attentat 1942. O její vývoj se postarala pražská Karlova univerzita. Konkrétně se ocitnete v roku 1942, kdy říšský protektor Reinhard Heydrich umírá po atentátu. Hra je historicky velice přesná a vypráví dějiny očima obyčejných lidí. Attentat 1942 navíc nabízí rozsáhlé dialogy, u kterých záleží na vašich volbách, jenž určí další směr vašeho hraní.

  • Původní cena: 7,39 € (3,62 €)

Dnes nejčtenější

.