Zavřít reklamu

Je tomu jen pár dní, co jsme vás na našem magazínu informovali o předpovědi předního Apple analytika Ming-Chi Kua týkající se chystaných chytrých brýlí z dílny kalifornského giganta. Ty se měly dle jeho zdrojů světu ukázat nejdřív za dva roky – tedy v roce 2022 – a přinést řadu zajímavých prvků. Tato zdánlivě nevinná předpověď nicméně vyvolala ve světě Applu solidní poprask.

O ten se postaral zejména leaker Jon Prosser, jehož hvězda díky řadě přesných předpovědí z uplynulých měsíců strmě stoupá. Ten se na svém Twitteru nechal slyšet, že se Kuo mýlí, jelikož dle jeho zpráv dorazí chytré brýle Applu mezi březnem a červnem příštího roku – tedy minimálně o třičtvrtě roku dříve, než Kuo tvrdí. Na věrohodnosti Prosserovi dodává to, že brýle dle svých slov již viděl, z čehož lze vyvodit, že jsou jeho zdroje skutečně skvěle informované a možná pochází přímo z Applu. 

Aby svět Prosserovi uvěřil, na svůj Twitter napsal, že snímky brýlí brzy zveřejní. A jak se zdá, ke zveřejnění dojde během dnešního dne. Na Prosserově Twitteru se totiž před pár desítkami minut objevily tweety snažící se sledující naladit na potenciální představení velké věci. A jelikož se mezi těmito tweety objevila i emoji brýlí, zdá se nasazení jejich fotky či odhalení další spousty informací jako poměrně pravděpodobné. Jakmile k něčemu podobnému dojde, budeme vás o tom na našem magazínu informovat. 

Dnes nejčtenější

.