Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi nadšené bruslaře, tak právě nyní začíná vaše sezóna. Určitým způsobem začátek sezóny bruslařům sice kazí koronavirus, avšak nejedná se o nic, co se by se nedalo zvládnout. Při sportu roušku mít nemusíte, tudíž se vám bude i dobře bez omezení dýchat. Navíc k tomu, žijeme v moderní době, takže vám s bruslením mohou svým způsobem pomoci i různé aplikace – v některých si můžete zobrazit například ověřené trasy, v jiných aplikacích zase najdete možnost pro měření aktivity. V tomto článku se na několik aplikací pro bruslaře podíváme.

iSport LIFE

Aplikace iSport LIFE je ryze českou aplikací. Jedná se o mobilní trackovací aplikaci a sociální síť, díky které získáte komplexní informace o svých sportovních aktivitách. Kromě toho, že můžete v aplikaci iSport LIFE zaznamenávat právě bruslení, tak je k dispozici měření běhu, chůze, cyklistiky, koloběhu a běhu na lyžích. Tato aplikace je také sociální sítí, což znamená, že se zde můžete předhánět s přáteli a sdílet spolu všechny vaše výsledky. iSport LIFE vás navíc dokáže i provázet vaším vybraným sportem – každý uživatel si zde rozhodně přijde na své (ať už patříte mezi rekreační sportovce, anebo mezi ty vrcholné). iSport LIFE k dispozici naprosto zdarma.

RunKeeper

Aplikace RunKeeper je, podle názvu, určená jen pro sledování a trackování běhání. Opak je však pravdou, jelikož v rámci této aplikace můžete využívat i trackování bruslení na in-line bruslích. V rámci aplikace RunKeeper si můžete nastavit různé cíle, kterých chcete dosáhnout, můžete si nechat zobrazit různé cvičební plány a mnoho dalšího. Součástí RunKeeperu je také možnost pro poslouchání vybraného audia, abyste byli vždy 100% motivováni. V motivaci vám mimo jiné pomohou různé výzvy, za které získáte různé odměny, anebo spojení s ostatními uživateli, kdy se ve skupinách můžete navzájem předhánět. Aplikace RunKeeper je k dispozici zdarma a uživatele Apple Watch potěší i fakt, že funguje bez nutnosti připojení k iPhonu.

Strava

Pro sledování vašeho pokroku na in-line bruslích můžete využít také aplikace Strava. Tato aplikace je sice určená především pro trackování běhu a jízdy na kole, nutno však podotknout, že zde nechybí ani možnost pro trackování in-line bruselní – a jak jinak, než samozřejmě pomocí GPS ve vašem telefonu. Ať už se chystáte trénovat na nějakou soutěž, anebo se jen tak občas projedete, tak je Strava přímo pro vás. Tato aplikace dokáže z vašeho iPhonu udělat perfektní tracker aktivity, ve kterém si můžete zobrazit všechny informace o vašem běhu, jízdě na kole či právě bruslení. Nechybí kompletní statistiky, které můžete samozřejmě porovnávat a sdílet s kamarády. Posouvat dál vás mohou vaše vlastní cíle a výzvy, které se v aplikaci zobrazují. Pokud si chcete udržet kondici anebo ji dokonce zlepšit, pomoci by vám v tom mohla právě aplikace Strava.

Inline-Online a Tempish GOGO pro Android

Výše uvedené aplikace slouží prakticky všechny k trackování vaší aktivity na in-line bruslích. Bohužel však neexistuje žádná aplikace (nebo o ni nevíme), která by vám mohla zobrazit nějaké pěkné trasy pro bruslení. Aplikace tedy neexistuje, využít však můžete webové stránky Inline-Online, kde se nachází různé tipy na trasy pro in-line bruslení. Pokud tedy nevíte, na jakou „bruslařskou stezku“  vyrazit, tak vám může pomoci právě webová stránka Inline-Online. Pokud čtete náš magazín a máte Androidí telefon, tak v tomto případě máte štěstí – pro vás existuje ryze česká aplikace Tempish GOGO, která je určená pro in-line bruslaře. Najdete v ní různé trasy pro bruslení a mnoho dalšího. My, na iOS, bohužel v tomto případě máme smůlu – Tempish GOGO k dispozici není.

Dnes nejčtenější

.