Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad nákupem bezdrátového reproduktor? Pak je nyní jedna z nejvhodnějších chvil k jeho pořízení. Na Mobil Pohotovost totiž padly na modely od JBL, které se dlouhodobě řadí mezi ty nejoblíbenější, obří slevy, díky kterým je můžete nyní získat o tisíce korun levněji.

JBL Tuner XL

Prvním „pánem na holení“ je reproduktor Tuner XL, který v sobě skrývá funkci rádia. Potěší i patnáctihodinová výdrž baterie, voděodolnost, podporu pro ukládání oblíbených stanic či dokonce displej, který je snadno čitelná i na slunci. Běžná cena reproduktoru je 4190 korun, díky slevě jej však můžete nyní 3499 korun.

JBL Charge Essential

Hledáte levnější, ale skvěle hrající bezdrátový reporoduktor s příjemnými rozměry a designem, který rozhodně neurazí? Pak by vás mohl zaujmout JBL Charge Essential. Jeho povrch je tvořen odolnou textílií, která mu dodává šmrnc a zároveň jej velmi dobře chrání před nárazy či škrábanci. Reproduktor se dále chlubí voděodolností podle IPX7 či dvacetihodinovou výdrží baterie. Potěší ale i kompaktní rozměry či hmotnost 770 gramů, díky kterým se vám v žádném případě nepronese například při výletě. Běžná cena reproduktoru je 3290 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 2699 korun. 

JBL PartyBox 310

Sháníte těžší kalibr než výše zmíněné reproduktory? Pak pro vás máme skutečnou lahůdku. Tou je reproduktor JBL PartyBox 310 v černé barvě, který dokonale ozvučí i tu nejdivočejší párty. Připojit se k němu můžete jak bezdrátově, tak i drátově přes RCA výstupy. Vestavěná 10000 mAh vám pak zajistí 18 hodin přehrávání té nejkvalitnější hudby, kterou doprovodí světelné efekty reproduktorů. Potěší i vstup pro mikrofon a kytaru, díky čemuž si můžete užít například parádní karaoke. Běžná cena reproduktoru je 13990 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 12499 korun. 

JBL Tune 115TWS

Jako poslední tu máme sluchátka JBL Tune 115TWS, která vám za 1 890 Kč nabídnou super zvuk, dunivé basy, dlouhou výdrž baterie až 21 hodin a funkci rychlého nabíjení. Zároveň poslouží i jako handsfree pro hovory díky funkci Dual Connect.

JBL Partybox 100 (2)

Dnes nejčtenější

.