Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Studujete či naopak vědomosti předáváte a začínáte se porozhlížet po novém notebooku či tabletu? Pak pro vás máme super tip. Na iWantu totiž můžete nakoupit v rámci studentských či učitelských výhod iPady a Macy s příjemnými slevami, které lze získat velmi jednoduše. Stačí pro ně totiž předložit jen potvrzení o studiu či zaměstnání ve školství. 

Apple produkty jsou obecně u studentů a učitelů oblíbené díky své spolehlivosti, ale také designu, intuitivnímu operačnímu systému a aplikacím či velmi slušné výdrži baterie. Jediným problémem, který může zabránit jejich pořízení, je cena, která je v porovnání s produkty konkurence o něco vyšší. Právě proto určitě potěší sleva 8 %, 6  %či 4 %, kterou mohou studenti či učitelé při nákupu získat. 

Novy iPad Pro a MacBook Air fb

Nejvyšší, 8% slevu lze získat při nákupu Apple produktu na splátky. Na 6% slevu máte nárok v případě, že svůj nákup zaplatíte hotově, převodem či na dobírku. 4% sleva pak připadne všem, kteří zvolí jeden z ostatních typů úhrad. Co se týče produktů, slevy lze uplatnit na všechny iPady a Macy z nabídky iWantu vyjma MacBooku Air 13” (2017). Nicméně jeho technické specifikace stejně již nikoho příliš neohromí a tudíž je jasné, že jeho absence ve slevovém programu příliš nezamrzí. 

Pokud tedy pokukujete po nových iPadech či Macích a studujete či vyučujete, studentská nabídka iWantu je tu přesně pro vás. Více informací o ní se dozvíte zde. 

Dnes nejčtenější

.