Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Spring Forever

Pokud máte v oblibě hry s takzvanou retro grafikou a rádi byste se skrze ně přenesli do vzpomínkami do minulosti, rozhodně byste neměli přehlédnout titul Spring Forever. Jedná se totiž o klasickou platformovou skákačku, která je doprovázena perfektním příběhem.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

7Days : Backer

Co takhle si dopřát kvalitní textovou adventuru, která vás i skrze pouhého textu vtáhne do děje a nenechá vás se jen tak odtrhnout? V takovém případě byste měli vyzkoušet 7Days : Backer. Na této hře je pozoruhodný její propracovaný příběh a velice záleží na vašich volbách. Každé vaše rozhodnutí totiž může ovlivnit sled následujících událostí a kompletně změnit konec hry.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Color Accent

Určitě jste se již někdy setkali s fotografiemi, které byly kompletně černobílé, avšak některé části na nich byly zvýrazněny. Tento efekt nese název highlight a dokáže snímkům dodat jistou eleganci a přidat jim na kráse. Aplikace Color Accent je jednoduchý nástroj, pomocí kterého vám stačí označit požadované místo, které následně zůstane vybarvené, zatímco zbytek se přepne do černobílých barev.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

HappyTruck

Ve hře HappyTruck se stanete řidičem nákladního vozidla, přičemž vaším úkolem bude převést ovoce a zeleninu ze skladu na tržiště. Na samotné cestě na vás ale čeká spousta překážek. Budete si totiž muset dávat pozor na stav samotné vozovky a zajistit, abyste svůj náklad nevysypali.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art získáte perfektní nástroj, který vám v sekundě umožní proměnit vaše snímky a fotografie do podoby klasické mozaiky. Tímto způsobem můžete vašim fotkám dodat zbrusu novou tvář a jedná se navíc o vhodnou formu, kterou můžete použít například na pozvánky a další dokumenty.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

My City : After School

Hry ze školního prostředí nabízí spoustu zábavy a dokáží vás zabavit na dlouhé hodiny. Přesně tohle nabízí i titul My City : After School. V této hře prozkoumáte vaši školu, zjistíte různé školní zvyky a především vytvoříte váš vlastní příběh. Je totiž jen na vás, jakou cestou se vydáte a jak moc budete úspěšní.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

CleanPics

Když vám některé subjekty či nedokonalosti zkazí vaši fotografii, nezoufejte. V dnešní době je k dispozici široká škála těch nejrůznějších nástrojů, které dokáží vaši fotku opravit. K tomu slouží i aplikace CleanPics. Tato aplikace dokáže automaticky vylepšit vaše snímky a případně odstranit veškeré nedokonalosti.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.