Zavřít reklamu

Počítačové (a nyní i tabletové) programy od Adobe zná snad prakticky každý z nás. Mezi nejznámější programy od Adobe patří například Photoshop či Premiere Pro, málokdo však ví, že Adobe nabízí desítky dalších aplikací. Mezi ně patří například inDesign, After Effects a další. Některé aplikace jsou k dispozici výhradně na iPad – například Fresco, některé aplikace zase Adobe postupně na iPady „konvertuje“. Momentálně tak v App Storu pro iPady najdete třeba konvertovanou aplikaci Photoshop, dále Adobe pracuje na Illustratoru.

Vzhledem k tomu, že se programy na iPady od Adobe těší velké popularitě a uživatelé si je nemohou vynachválit, tak se Adobe rozhodlo pro vcelku zajímavý krok. Uživatelům nově nabízí Photoshop a Fresco pro iPady v rámci speciálního balíčku, který lze samozřejmě pořídit za lepší cenu. Pokud jste doteď na iPadu obě tyto aplikace používali, tak jste za ně museli platit zvlášť, což se nyní mění. Za obě aplikace tak nyní v balíčku zaplatíte jen 9,99 dolarů měsíčně, což je přesně polovina. I díky tomu se tak grafické programy pro iPad od Adobe stávají zase o něco více dostupnějšími. Kromě tohoto nového balíčku nabízí Adobe také balíček s názvem fotografie, ve kterém za zvýhodněnou cenu získáte Photoshop společně s Lightroomem.

Pokud chcete této akce využít, tak stačí, abyste si zaplatili předplatné aplikace Photoshop pro iPady, popřípadě si stačí pořídit prémiovou verzi Adobe Fresco, ke které získáte Photoshop pro iPady zdarma. Zároveň je Fresco nyní k dispozici všem uživatelům, kterým už předplatné Photoshopu pro iPady běží. S příchodem nového výhodného balíčku přišly také aktualizace aplikací. Co se týče Photoshopu pro iPady, tak v tomto případě se uživatelé dočkali nové funkce, která při otevření PSD dokumentu automaticky vyhledá a použije chybějící styly písem, které v iPadu nejsou nainstalované. Uživatelé tak konečně nebudou v případě chybějících písem muset navštěvovat aplikaci Adobe Fonts a písma zde hledat.

Dnes nejčtenější

.