Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Timeflow Project

Timeflow Project se dá označit za skvělou, a především edukativní hru, která vás bude učit základy investování a správy vlastního času. V této hře se totiž můžete stát například blogerem, můžete rozjet vlastní byznys, kupovat nemovitosti a nabízí se vám řada dalších aktivit a různých cílů.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Creative Book Builder Express

Jak již samotný název napovídá, aplikace Creative Book Builder Express slouží pro tvorbu vaší vlastní knihy. Tato aplikace vám nabízí širokou škálu nejrůznějších možností, které vám pomohou se samotnou tvorbou. Jak Creative Book Builder Express funguje a co vše nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Virtual Wall

Jestliže při své práci využíváte hned několik monitorů a lehce se vám stává, že omylem přejedete z jednoho na druhý, tak byste se určitě měli podívat na aplikaci Virtual Wall. Tato aplikace totiž funguje tak, že vytvoří jakousi „virtuální stěnu“ okolo vašeho aktivního monitoru, díky čemuž z něj nedokážete vyjet.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Bad North

Ve hře Bad North se doslova ocitnete přímo v akci. Váš domov je totiž pod útokem vikingských nájezdníků, kteří dokonce již zabili i vašeho krále. Vy jakožto právoplatný dědic a syn krále budete muset tento útok odvrátit a zajistit pro váš lid přežití. V této hře na vás ale nečeká žádné vítězství. Vaším jediným cílem je, abyste minimalizovali ztráty na životech.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

Broken Lines

Jestliže se zajímáte o historii válek a máte prostudovanou druhou světovou válku, možná by nebylo na škodu vyzkoušet strategickou hru Broken Lines. Tato hra je totiž zasazena do alternativní historie a točí se okolo skupiny osmi vojáků, kteří ztroskotali za nepřátelskými liniemi. V tomto momentě je už jen na vás, zdali si dokážete s nepřáteli poradit a čelem se postavit hrůzám války.

  • Původní cena: 24,99 € (19,99 €)

Northgard: The Viking Age Edition

Hra Northgard se opět dostává do akce, avšak tentokrát s sebou přináší řadu dalšího obsahu. V této hře hrajete za skupinu Vikingů, kteří po letech hledání našli novou zem s názvem Northgard. Vaším úkolem je tuto zem obsadit, posbírat materiály a vypořádat se s novými nástrahami. Zakoupením baličku Northgard: The Viking Age Edition však získáte hned několik DLC, které vaši pouť v roli vikingského vůdce parádně prodlouží a nabídnou řadu dalších aktivit a zábavy.

  • Původní cena: 50,44 € (23,37 €)

Rising World

Hry s otevřeným světem, ve kterých bojujete za vlastní přežití, mají rozhodně něco do sebe a jejich úspěch jim nikdo nemůže upřít. Jedním z těchto titulů je i hra Rising World. V této hře začínáte s obyčejnými nástroji a vaším úkolem je posbírat různé zdroje a přežít různé nástrahy, které na vás v Rising World čekají.

  • Původní cena: 14,99 € (11,24 €)

Dnes nejčtenější

.