Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

TITANIC 3D

Máte v oblibě legendární loď známou pod názvem Titanic a rádi byste se na ni podívali pěkně ve 3D? Přesně tohle vám umožní aplikace TITANIC 3D, ve které se stanete plnohodnotným pasažérem. Vaším úkolem bude utéci ze strojovny, prohlédnout si ledovec a kompletně tak prožít události, které potkaly tuto loď.

  • Původní cena: 549 Kč (379 Kč)

Total Battlegrounds Simulator

Jak již samotný název napovídá, stažením aplikace Total Battlegrounds Simulator získáte perfektní simulátor bitvy, ve kterém si užijete spoustu zábavy. Vaším úkolem bude formovat ty nejrůznější strategie, vybírat správné vojáky a správně je umisťovat do bitevního pole a následně porazit vaše protivníky.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

HappyTruck: Explorer

Ve hře HappyTruck: Explorer se stanete řidičem nákladního vozu, před kterým stojí vcelku nelehký úkol. Musíte totiž doručit ovoce ze skladu až na trh, avšak na trasách na vás čeká spousta různých překážek. Ty musíte překonat pomocí různých desek, dřev a kamenů a zajistit si tak bezproblémový přechod. Dávejte ale pozor, abyste nevytratili náklad, jinak pro vás bude cesta neúspěšná.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Q-Chan

Jestliže máte doma kočku a dělá vám někdy problém si získat její pozornost, zbystřete. Aplikace Q-Chan je velice jednoduchým a vcelku roztomilým řešením, které dokáže upoutat zmiňovanou pozornost koček. Jednoduše stačí aplikaci otevřít, zvolit příslušný mód a klepnout na tlačítko Meow.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Whispers of a Machine

Pokud se řadíte mezi milovníky her, ve kterých musíte řešit sofistikované problémy, určitě byste se přinejmenším měli podívat na titul Whispers of a Machine. V této hře se ocitnete v roli kybernetické speciální agentky jménem Vera, která musí vyřešit sérii brutálních vražd. Problémem ale je, že narazíte na skupinu fanatiků, kteří se snaží vytvořit nebezpečnou umělou inteligenci.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Cryptomator

V dnešní době většina lidí zálohuje svá data na různých cloudových službách. Aplikace Cryptomator se dokáže postarat o to, abyste svá data měli uložená v zabezpečené podobě. Tento nástroj totiž před odesláním dat do cloudu provede šifrováním díky čemuž se k vašim datům nedostane žádná neoprávněná osoba.

  • Původní cena: 229 Kč (129 Kč)

Hitman GO

Pravděpodobně každý z vás zná nemilosrdného Agenta 47, který je jinak přezdíván jako Hitman. Ve strategické tahové hře Hitman GO budete muset zvolit tu nejlepší možnou strategii a úspěšně tak eliminovat váš cíl. Nečekejte ale, že vám dá hra něco zdarma. Pro správný postup budete muset neustále uvažovat a přijít tak s nejlepším možným řešením.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.