Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Story Saver

S pomocí aplikace Story Saver můžete jednoduše prohlížet instagramové příběhy a případně si je i ukládat. Hlavní výhodou této aplikace ale je, že vám nabízí kompletní anonymitu a nenajdete v ní žádné reklamy nebo mikrotransakce.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Space Agency 2138

Zajímáte se o vesmír a máte znalosti o celém solárním systému? Co takhle ale objevit kompletně nový? Přesně kolem tohoto úkolu se točí hra Space Agency 2138, ve které se ocitnete v roce 2138 a vaším úkolem bude stavit rakety a létat do různých světů. Součástí vašich úkolů samozřejmě také bude, abyste hledali různé materiály, které následně prodáte a za peníze si vylepšíte vaše rakety.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Bit Maestro

Aplikace Bit Maestro cílí především na všechny milovníky hudebních aplikací, kteří využívají své iPhony a iPady pro tvorbu a úpravu zvuku. Tato aplikace vám poskytne řadu dalších možností, nabídne vám tři různé filtry, úpravu modulace a řadu dalších výhod. Za zmínku rozhodně stojí snadné ovládání, se kterým si poradí každý uživatel.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

7 Minute Workout: Lose Weight

Jak již samotný název napovídá, aplikace 7 Minute Workout: Lose Weight vám poslouží při vašem cvičení. V současné době, kdy jsou navíc uzavřena všechna fitcentra z důvodu probíhající pandemie, se vám může hodit jakákoliv pomoc, která vás dostane do formy. Na zdravý pohyb byste rozhodně neměli zapomínat, a proto 7 Minute Workout: Lose Weight stojí minimálně za vyzkoušení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Stopwatch+ for Track & Field

Hledáte nějaké elegantní řešení pro zobrazení stopek? Pokud ano, určitě byste se měli podívat na aplikaci Stopwatch+ for Track & Field. Jedná se totiž o perfektní nástroj, který se pyšní vytříbeným designem, a zpřístupní vám řadu výhod. Vaše data si můžete například popsat a v případě potřeby je můžete sdílet skrze email, Facebook nebo Twitter.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Home Budget Plan Pro

Aplikace Home Budget Plan Pro vám nádherně znázorní bližší informace o správě vašeho rodinného rozpočtu. V rámci tohoto nástroje si totiž průběžně značíte vaše výdaje a příjmy, díky čemuž můžete následně vidět, za co například utrácíte nejvíc a kde by se dalo ušetřit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Pocket Academy

Nebaví vás škola a přijde vám, že by se na ni dalo něco změnit? Ve hře Pocket Academy vaším úkolem totiž bude, abyste vybudovali tu nejlepší možnou školu. Budete navíc rozhodovat o jednotlivých třídách, vytvářet různá sdružení a je už jen na vás, jak moc úspěšná vaše škola bude.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.