Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

RightFont – font manager

Pokud častokrát píšete různé texty a obměňujete písma, možná by se vám mohla hodit aplikace RightFont – font manager. Tento nástroj totiž slouží k prohlédnutí, instalaci, synchronizaci a správě písem a usnadní vám jejich integraci do aplikací jako Photoshop, InDesign, Illustrator a Sketch.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance

Aplikace Money Pro: Personal Finance je perfektním řešením pro správu vašich osobních financí. V rámci tohoto nástroje si totiž nastavíte váš měsíční rozpočet, přidáte si upozornění o nadcházejících platbách a budete si značit všechny vaše výdaje a příjmy. Takto získáte perfektní přehled nad vašimi financemi a naučíte se je správně spravovat.

  • Původní cena: 749 Kč (299 Kč)

GifViewer

Zakoupením aplikace GifViewer získáte zajímavý a velice jednoduchý nástroj, který slouží k prohlížení animovaných obrázků ve formátu GIF. Jednoduše vám stačí daný obrázek otevřít v této aplikaci, nebo jej můžete do okna aplikace přetáhnout. GifViewer si navíc poradí s převedením GIFů do formátu JPEG a PNG.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

CountdownBar – days counter

Jestliže častokrát zapomínáte na nadcházející události a potřebujete si je neustále připomínat, aplikace CountdownBar – days counter je pro vás ideálním řešením. V rámci této aplikaci si totiž zaznačíte různé události a následně se můžete kdykoliv v horním menu baru podívat, kolik dní do dané události zbývá.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Simple Screen Shade

Jestliže častokrát využíváte váš Mac v tmavém prostředí, nebo v místnosti plné světla, možná byste se měli podívat na aplikace Simple Screen Shade. Tento nástroj dokáže případně ztlumit jas vašich displejů a připravit tak pro vás co možná nejlepší prostředí. Tímto způsobem můžete šetřit vaše oči a případně předejít migréně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Driftland: The Magic Revival

Ve hře Driftland: The Magic Revival se ocitnete ve zpustošené zemi, ve které se odehrála válka prastarých mágů. Problémem ale je, že silná kouzla doslova rozstříštila celou zemi na několik malých kousků. Vy se ocitnete v roli zkušeného mága, jehož úkol je jasný – najít všechny zmiňované kousky a zformovat nové království, kterému musíte jeho zašlou slávu.

  • Původní cena: 24,99 € (8,49 €)

Train Valley 2

Považujete se za fanouška vlaků a železnic? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět hra Train Valley 2. V této hře se doslova proměníte v železničního magnáta a vašim úkolem bude, abyste převedli svou železniční společnost z éry průmyslové revoluce až do budoucnosti. Čeká na vás tedy stavba železnic, zdokonalování lokomotiv, dohlížení na správné časy vlaků a spousta dalších.

  • Původní cena: 12,49 € (6,86 €)

Dnes nejčtenější

.