Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MCBackup Pro – Contact Manager

V některých případech se vám může náramně hodit utilita, která se dokáže postarat o kompletní zálohu vašich kontaktů. Aplikace MCBackup Pro – Contact Manager vám v jednoduchosti umožní vytvořit zálohu zmiňovaných kontaktů, kterou následně můžete sdílet, nebo ji použít pro nadcházející obnovu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Find My Earphones

S pomocí aplikace Find My Earphones můžete v rychlost najít vaše bezdrátová sluchátka. S tímto si samozřejmě částečně poradí nativní aplikace Najít, ale tohle řešení přináší něco navíc. Find My Earphones si totiž poradí s řadou dalších Bluetooth zařízení, které ani nemusí být z dílny kalifornské společnosti.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

BTC bitcoin price alerts

V posledních letech se obrovské popularitě těší takzvané kryptoměny, které si dokázala získat řadu příznivců. Nepopiratelně je nejoblíbenější Bitcoin, okolo kterého se točí i aplikace BTC bitcoin price alerts. Tento program vás dokáže perfektně informovat o vývoji ceny této měny a udržet vás tak v obraze. Aplikace navíc funguje i na vašich Apple Watch, díky čemuž máte všechny informace vždy po ruce.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Pizza Friend

Pravděpodobně každý z vás miluje pizzu. Jedná se o jedno z nejpopulárnějších jídel, kterému málo kdo odolá. Zakoupením aplikace Pizza Friend získáte třicet nádherných a animovaných samolepek, jenž můžete využít v rámci aplikace iMessage. Jak nálepky vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Color Wheel

Jestliže pracujete jako grafický návrhář, nebo se zkrátka pouze zajímáte o grafiku a věci s ní spojené, možná by se vám mohla hodit aplikace Color Wheel. Jedná se totiž klasické barevné kolo, které vám pomůže s mícháním a výběrem těch nejlepších barev.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Brain App

Co takhle si procvičit vaše logické myšlení a dát zabrat mozkovým závitům skrze zábavnou hru? Přesně o tohle totiž jde ve hře Brain App, kde na vás čeká řada těch nejrůznějších úkolů. Ve hře se také nachází takzvaný denní trénink, ve kterém naleznete pokaždé jiné cvičení.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Mindkeeper : The Lurking Fear

Ve hře Mindkeeper : The Lurking Fear se vžijete do role vyšetřovatele jménem H. Joyce, který se chystá prozkoumat hlubiny tajuplného území, kde hodlá odhalit řadu tajemství. Problémem ale je, že na vás čeká spousta nebezpečí a různých hádanek, což vám rozhodně postup hrou neusnadní.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.