Zavřít reklamu

Víkend je tu. Současná situace sice venkovním a společenským aktivitám stále ještě nepřeje, můžete si ale pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Mars útočí

Mimozemšťanům se natolik zalíbila planeta Země, že se ji zase jednou rozhodli rovnou obsadit. Jsou bojechtiví, jsou ozbrojení, jsou odhodlaní. A pozemšťané jsou v nesporném ohrožení. Naštěstí má planeta Země Spojené státy, a Spojené státy naštěstí mají prezidenta (Jack Nicholson), ke kterému se v naději na záchranu upírají zraky celého lidstva.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mars útočí pořídíte zde.

Přelet nad kukaččím hnízdem

Snímek Miloše Formana Přelet nad kukaččím hnízdem je již kultovní klasikou. Podvodníček Randle P. McMurphy je přijat do státní psychiatrické léčebny, jejíž chod neustále narušuje svým věčným odporem k autoritám a disciplíně. Proti McMurphymu stojí nepřátelská, chladná sestra Ratchedová (Louise Fletcher). Vychutnejte si mistrovsky zpracovanou adaptaci kultovního románu Kena Keseyho.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Snímek Přelet nad kukaččím hnízdem pořídíte zde.

The Invasion

Lidstvo je decimováno zákeřnou epidemií, která od základů mění chování lidí. Psychiatričce z Washingtonu, které se podařilo odhalit mimozemský původ viru, začínají opravdu těžké časy – vypadá to totiž, že zásadní roli v celé situaci může hrát její syn. Musí tedy vynaložit všechny své síly na to, aby ho ochránila.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film The Invasion pořídíte zde.

(Ne)zadaní

Mikeymu se nedaří zrovna nejlépe – alespoň po stránce vztahů. Jeho žena ho totiž právě požádala o rozvod. Naštěstí má Mikey kamarády Jasona a Daniela, kteří mu svatosvatě slíbí, že zůstanou svobodnými spolu s ním. Zpočátku se všechno zdá skvělé, po čase ale začne hrozit, že každý z kamarádů může potenciálně porušit daný slib. To ale nemohou za žádnou cenu přiznat…

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Čeština

Film (Ne)zadaní pořídíte zde.

Modrý tygr

Na počátku všeho stojí málem zapomenutá botanická zahrada. Ta se nenápadně ukrývá uprostřed města a rozhodně ještě neztratila své nesporné kouzlo. Mezi tropickými rostlinami bezstarostně pobývají kamarádi Johanka a Matyáš spolu se svými rodiči a mluvícím papouškem. Čáru přes rozpočet jim ale udělá ambiciózní starosta Rýp…

  • 19,- vypůjčení, 49,- zakoupení
  • Čeština

Film Modrý tygr pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.