Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Goat Simulator

Většina z vás již pravděpodobně někdy slyšela o populární hře Goat Simulator. V této hře totiž budete hrát za obyčejnou kozu, která má před sebou jediný úkol – zničit vše kolem ní. Za ničení věcí a bláznivé kousky získáváte extra body a vaším cílem samozřejmě je, abyste těchto bodů sesbírali co možná nejvíce.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Northland Heroes

Ve hře Northland Heroes se ocitnete v severských zemích, kde na vás čeká spousta magie, nadpřirozených bytostí a ostatních zvláštností. Bohužel byl unesen druid Farandi, o což se postarali nebezpeční trollové a zatáhli ho do hlubin tajemného lesa. Vy budete muset s pomocí válečnice jménem Alva a jejích příznivců druida zachránit a vypořádat se tak s nástrahami, které na vás samotný les přichystá.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Pyrotexni Fireworks

Pokud máte rádi ohňostroje a různé rachejtle, pak je tady aplikace Pyrotexni Fireworks přímo pro vás. V rámci této aplikace totiž musíte vytvářet ty nejrůznější kombinace ohňostrojů, což musíte docílit pomocí vašich prstů, se kterými musíte správně klikat a tahat po obrazovce.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Money – Track easily

Aplikace Money – Track easily vám hravě pomůže se správou vašich každodenních financí. Tento nástroj totiž eviduje všechny vaše výdaje a příjmy a následně vám tak dokáže usnadnit celkovou správu vašeho osobního rozpočtu. K dispozici navíc máte ukazatel, který zobrazuje stav vašeho rozpočtu pro aktuální měsíc.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Table Score

Hrajete nějaký týmový sport, užíváte si kompetitivní hru s vaší rodinou či přáteli, nebo zkrátka jen potřebujete počítadlo? Jestliže jste si na jednu z těchto otázek odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na aplikace Table Score. Jedná se totiž o klasické digitální počítadlo, které počítá skóre dvěma týmům. Výhodou navíc je, že Table Score již nabízí stopky, což může mnohdy přijít vhod.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iNet Pro – Network Scanner

Zabezpečená bezdrátová síť je naprostou alfou a omegou každé domácnosti. Aplikace iNet Pro – Network Scanner slouží pro proskenování vaší sítě, na které dokáže případně najít bezpečnostní rizika, ukázat vám, jaká zařízení jsou momentálně připojena a zdali jsou online a zodpoví vám tak na spoustu vašich otázek.

  • Původní cena: 249 Kč (229 Kč)

Tayasui Color

U omalovánek bylo již několikrát prokázáno, že dokáží perfektně uvolnit vaši mysl a případně vás zbavit přebytečného stresu. Aplikace Tayasui Color vám proto nabídne několik různých ilustrací, které už jen čekají na to, až je vymalujete. Jak aplikace zhruba vypadá si můžete prohlédnout níže.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.