Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ačkoli svět neustále sužuje rozšiřující se pandemie nového typu koronaviru, Apple nezahálel a minulý týden nám prostřednictvím tiskové zprávy představil zbrusu nový iPad Pro. Ten přináší řadu revolučních funkcí, a nyní se už konečně dostává do prodeje.

Nový iPad Pro přichází s čipem Apple A12Z, který nabízí neuvěřitelný výkon. Apple dokonce tvrdí, že je tento jablečný tablet daleko výkonnější než většina konkurenčních počítačů. Je nutné si uvědomit, že iPad Pro je skutečně Pro. Z tohoto důvodu si hravě poradí s úpravou fotografií, editováním 4K videa a navíc je díky vylepšenému foto modulu perfektně připraven na práci s rozšířenou realitou. Co se týče foto modulu, Apple zde vsadil na přidání 12Mpx ultra-širokoúhlého objektu, který jde ruku v ruce s klasickým 10Mpx širokoúhlým objektivem, a dočkali jsme se také přidání takzvaného LiDAR senzoru. Ten dokáže vystřelit do prostoru paprsky, díky nimž je schopen přesně vypočítat vzdálenost určitého objektu v prostoru vytvořit tak například model vašeho obývacího pokoje. Tuto funkci ocení především vývojáři, architekti či interiéroví designéři, kteří s rozšířenou realitou pracují denně.

iWant-iPad-Pro-2020-fb

Nový iPad Pro navíc přichází s extrémně kvalitním Liquid Retina displejem, u kterého Apple opět tvrdí, že se jedná o nejpokročilejší displej na mobilním zařízení.

Letošní iPad Pro je k dostání v 11″ a 12,9″ velikosti a samozřejmě u něj nechybí možnost dalších úprav. Vybrat si tak můžete nejen barvu a úložiště, ale také verzi připojení WiFi nebo WiFi s možností využití sítě Cellular.

Dnes nejčtenější

.