Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Při nákupu vytouženého produktu se už nemusíte omezovat. Mobil Pohotovost ode dneška rozšiřuje splátky s 0% navýšením, které se nyní vztahují nejenom na telefony, ale nově také na tablety, notebooky a příslušenství.

Vybírat můžete z opravdu širokého sortimentu. Na splátky bez navýšení si kromě iPhonu můžete nyní pořídit také iPad, MacBook nebo třeba Apple Watch či jakékoli příslušenství, a to jak nové, tak zánovní nebo použité. Jedinou podmínkou je, že prodejní cena daného produktu musí být minimálně 2 000 Kč.

iPhone 11 vás může vyjít na pouhých 2 099 Kč měsíčně:

Pokud se rozhodnete koupit si například nový iPhone 11 (64 GB), pak při rozložení do 10 splátek zaplatíte měsíčně 2 099 Kč. Celkově vás tak telefon vyjde na běžných 20 990 Kč, tedy bez jakéhokoli navýšení. Pořízení produktu na splátky je navíc velice jednoduché – celý proces snadno zrealizujete z pohodlí domova.

Mobil Pohotovost – splátky bez navýšení

Jestliže jste tedy přemýšleli nad nákupem nové elektroniky například pro potřeby home office a rádi byste využili možnosti splátek, pak nyní máte ideální příležitost. U Mobil Pohotovost najdete vše potřebné, a navíc na vás čeká i celá řada dalších bonusů.

Dnes nejčtenější

.